Estetiikkasi tähtien mukaan: Venus syntymäkartallasi osa 2

Venus, kauneuden planeetta

Venus-planeetan sijainti tähtikartallasi voi kertoa paljon estetiikantajustasi ja sinulle sopivasta tyylistä. Jos et vielä tiedä, minkä horoskooppimerkin kohdalla Venus sinun syntymäkartassasi sijaitsee, voit ottaa sen selville täällä.

Tämä on juttusarjan toinen osa, jossa käsittelemme horoskooppimerkit Vaa’asta Kaloihin. Juttusarjan ensimmäisen osan löydät täältä.

Venus Vaa’assa: Karisma, rauhallisuus ja harmonia

Venus on Vaa’an planeetta, joten hän on tällä alueella kuin kotonaan. Vaaka näyttää aina kauniilta, huolitellulta ja viimeistellyltä, erityisesti yksityiskohtien, kuten kynsiensä suhteen.

Vaa’an tyyliä kuvaavia sanoja ovat klassinen, naisellinen, huoliteltu ja tyylikäs. Ajattele mittatilausmekkoa yhdistettynä sensuelliin hajuveteen. Suosi ajattomia, mutta samalla trendikkäitä asukokonaisuuksia ja kiinnitä huomiota yksityiskohtiin.

Venus Skorpionissa: Salaperäisyys, intensiivisyys ja synkkä romanttisuus

Skorpionissa on femme fatale -tyylistä salaperäisyyttä ja mystiikkaa. Hänessä yhdistyvät naisellinen voimallisuus ja hiljainen arvaamattomuus.

Skorpionin tyyliä kuvaavia sanoja ovat voimakas, naisellinen, viettelevä ja intensiivinen. Ajattele chokeria ristillä, revittyjä farkkuja, viettelevää mustaa kimallemekkoa, seksikkäitä pitsialusvaatteita ja tummanpunaista huulipunaa. Sinulle sopivat tummat sävyt, rikotut linjat ja mystisyyttä henkivät asusteet.

Venus Jousimiehessä: Hauskanpito, vapaamielisyys, onnekkuus ja optimismi

Jousimies näyttää aina siltä, ​​kuin hän olisi juuri palannut matkalta Italian rannikolle. Jousimies on eloisa, flirttaileva ja hänessä on puoleensavetävää elämäniloa.

Jousimiestä kuvaavia sanoja ovat seikkailunhaluinen, monipuolinen, vaivaton ja hauska. Ajattele liehuvaa ja naisellista pitkää mekkoa yhdistettynä tyylikkääseen hattuun. Suosi värejä ja boho-tyylisiä asuja, jotka ovat päällä mukavia, mutta samalla näyttäviä.

Venus Kauriissa: Kärsivällisyys, vakaus ja omistautuneisuus

Määrätietoisen Kauriin tyylikkyys on hillittyä, mutta vaikuttavaa. Ei mitään liikaa, pelkkää vaivatonta eleganssia.

Kauriin tyyliä kuvaavia sanoja ovat voimakas, ammattimainen, elegantti ja ajaton. Hän pukeutuu mielellään hyvin istuvaan businessnaisen jakkupukuun, mutta on yhtä vaivattoman tyylikäs hillityssä iltapuvussa kuin neutraalin sävyisessä kotiasussakin. Kauriin kannattaa panostaa laatuun ja ajatella muotiostoksiaan sijoituksina: ajattoman tyylikäs design-laukku kestää aikaa ja näyttää yhtä hyvältä vuosienkin päästä.

Venus Vesimiehessä: Eksotiikka, etäisyys ja avoimuus

Tyylikäs ja trendikäs Vesimies tulee toimeen kaikkien kanssa. Hän pukeutuu mielellään vaatteisiin, jotka tuntuvat mukavalta päällä, mutta eivät seuraa valtavirran trendejä. Vesimiehet ovatkin ahkeria kirppistelijöitä ja luovat omat asukokonaisuutensa yhdistellen retroa ja modernia.

Vesimiehen tyyliä kuvaavia sanoja ovat vaihtoehtoinen, eksentrinen, itsevarma ja androgyyni. Vesimies ei pelkää kokeilla uudenlaisia, outojakin yhdistelmiä. Anna mielikuvituksesi lentää ja nauti löydöistäsi täysin siemauksin.

Venus Kalassa: Myötätunto, empatia ja idealismi

Haaveileva taiteilijasielu Kalat näkee pukeutumisenkin taiteena. Hän haluaa luoda asukokonaisuuksia, jotka kuvastavat hänen herkkää sisäistä mielenmaisemaansa, mutta samalla tarjoavat inspiraatiota ja esteettistä nautintoa kanssaihmisille.

Kalojen tyyliä kuvaavia sanoja ovat eteerinen, pehmeä, naisellinen ja rento. Suosi pukeutumisessa hempeitä värejä, pehmeitä linjoja, naisellisia röyhelöitä ja menneiden vuosikymmenten estetiikkaa.

Venus-merkin avulla itsevarmuutta pukeutumiseen

Tähtikarttasi paljastaa, että estetiikantajusi ja pukeutumistyylisi saavat innoituksensa Venus-planeetasta. Jokainen horoskooppimerkki tuo mukanaan oman ainutlaatuisen kosketuksensa, ja tämä astrologinen matka antaa näkymän siihen, miten voimme ilmaista itseämme vaatteiden kautta, kun Venus tanssii taivaalla. Astu siis rohkeasti omaan tyyliisi tähtien johdolla ja anna Venuksen näyttää tie kauneuden, tyylin ja estetiikan maailmaan.