Pääsiäiskoristeet ja pastellivärit ovat saapuneet Klingelin verkkokauppaan

Klingelin verkkokaupassa pääsiäisen tuloon on valmistauduttu runsaalla tuotevalikoimalla. Olemmekin iloisia voidessamme esitellä tämänvuotiset uutuudet, joilla on helppo sisustaa kotiin pääsiäistunnelmaa ja päivittää oma vaatekaappi juhlapyhiin sopivaksi.

Pääsiäinen aloittaa kevään juhlakauden

Klingelin valloittavasta pääsiäistuotevalikoimasta löytyy koriste-esineitä niin perinteiseen kuin modernimpaan makuun. Yhdeksi suosikeista on noussut hyllyn tai ikkunalaudan reunalle asetettava pupupari raikkaanvihreissä vaatteissaan. Valikoimassa on myös pääsiäiskattaukseen sopivia pöytäliinoja – joko pääsiäiskuoseilla tai pääsiäiseen sopivissa väreissä. Laadukkaat, keväisen raikkaat astiat ja astiastot täydentävät pääsiäisvalikoimaa, ja toimivat tietysti kevätkauden muissakin juhlissa.

Anna kodin kukoistaa

Kukat ovat nousseet viime vuosina tärkeäksi osaksi kodin sisustusta. Myös Klingel on huomioinut tämän trendin, ja tarjoaa koristekukka-asetelmia eri muodoissa: kransseina, pöytäasetelmina tai koriste-esineisiin yhdistettyinä. Hauska uutuus ovat kukka-aiheisesti somistetut kynttilät, jotka kruunaavat pääsiäiskattauksen ja ‑sisustuksen.

Tyylillä pääsiäiseen

Pääsiäiskoristeiden lisäksi Klingeliltä on helppo hankkia myös oma pääsiäisvaatetus. Huurteiset pastellimekot, kukikkaat puserot ja värikylläiset housut tuovat pääsiäistunnelmaa vaatekaappiin, mutta ovat samalla vankka osa tulevan kevään ja kesän muotikuvaa. Vierailu Klingelin verkkokaupassa onkin kuin sukellus karkkirasiaan. Tänä keväänä on aihetta nauttia muodin väriloistosta!

Helppo ja käytännöllinen paitamekko

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, haluamme nostaa esiin tuotteen, jonka uskomme olevan pääsiäisen ja koko tulevan kesän suuri suosikki: paitamekon! Se on helpon puettavuutensa ja monikäyttöisyytensä vuoksi täydellinen juhla- ja kesävaate. Klingelin valikoimasta se löytyy erilaisissa kuoseissa ja tietysti keväisissä väreissä.

_________________________________________________________________________________________

Mallisto on myynnissä osoitteessa http://www.klingel.fi sekä kuvastoissa.