Emma Watson johtamaan Pradan uutta naistentuoksukampanjaa

Prada ilmoittaa tänään, että näyttelijä, aktivisti ja UN Women Goodwill -suurlähettiläs Emma Watson esittelee uuden pian paljastettavan naisten tuoksun, joka lanseerataan maailmanlaajuisesti 22. elokuuta alkaen. Watson tekee ensimmäisessä yhteistyössään brändin kanssa ohjaajadebyyttinsä tuoksun elokuvan luomisessa lyhyesti, ja valokuvaaja Harley Weir vangitsee hänet painokampanjaa varten.

Veitsenterävällä älykkyydellä, dynaamisella eleganssilla ja aidolla moniulotteisuudella Watson on Pradan häiritsevän uuden naisten tuoksun ruumiillistuma, joka kirjoittaa naisellisuuden koodit uudelleen ikuiseen itsekehitykseen, joka ei ole koskaan sama, mutta aina aitoa hänelle.

Watson on syvästi yhteydessä sitoutuneeseen sukupolveen, joka puhuu muutoksesta ja voimaantumisesta, ja hän on nainen, jota on mahdotonta kehystää ja joka käyttää vaikutusvaltaansa tavalla, joka inspiroi ja motivoi kaikenikäisiä ja -sukupuolisia yleisöjä: Pradan uuden tuoksun häiritsevän, kattavan hengen ruumiillistuma naisille.

”Prada on aina ylittänyt perinteiset mallit ja keksityn kauneuden arkkityypit ja on kuuluisa naisellisuudesta, joka haastaa konventioita. On ilo luoda kampanja ja edustaa tuoksua, jolla on niin syvällinen filosofinen konsepti ja kestävän kehityksen aloitteet tavalla, joka tuntuu aidosti todelliselta ja merkitykselliseltä.

”Emma Watsonilla on voimaantunut eleganssi ja tietoinen, sitoutunut henki, joka on päättänyt positiivisesta evoluutiosta – Pradan uuden naisellisen tuoksun täydellisestä ruumiillistumasta. Hänen rönsyilevä työnsä, näyttelemisestä aktivismiin, on inspiroiva, jokainen merkki hänen aitoudestaan ja kyvystään herättää tunteita ja puhua nuorelle, sitoutuneelle sukupolvelle, joka vaatii aitoutta.” – Yann Andrea, Prada Beauty Internationalin pääjohtaja

Prada Beauty tekee yhteistyötä Emma Watsonin ja Good On Youn kanssa parantaakseen kestävyyttään, eettisyyttään ja julkistamiskäytäntöjään.