Fashion
Muodin trendit muuttuvat nopeasti. Ne kuvastavat ihmisen, kodin, luonnon, maailman menoa - värejä, kuoseja, tekniikkaa, ihmisiä, ilmeitä.... you call it fashion, we call it life.

Pupulandia


Pupulandia Kolmekymppinen esteetikko nauttii elämästä intohimoinaan muoti, tyyli, kauneus, sisustus, musiikki, taide ja kulttuuri sekä etsii siinä sivussa liikunnan iloa ja hyvää oloa.

 • KODIN VALAISTUS KUNTOON: SOPIVAN LAMPUN VALINTA
  by Jenni on 22/09/2022 at 07:30

  KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: LEDVANCE Olen niitä ihmisiä, joille valo on paljon enemmän kuin vain käytännöllinen apu siihen, että näkisi paremmin. Koen, että omassa kodissa valolla on valtavan tärkeä rooli tunnelman luojana ja tästä syystä olen miettinyt kodin valaistusta varsin tarkkaan. Kotonamme on paljon erilaisia valonlähteitä ja kattolamppu sytytetään itse asiassa vain harvoin, sillä tunnelmallisempi ja kauniimpi The post KODIN VALAISTUS KUNTOON: SOPIVAN LAMPUN VALINTA appeared first on Pupulandia.

 • A+more by Pupulandia 5 vuotta!
  by Jenni on 01/09/2022 at 10:28

  KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: STOCKMANN On taas se aika vuodesta, kun säät alkavat vähitellen viiletä ja eilen sen tunsi konkreettisesti jo täällä Helsingissäkin, kun erehdyin astumaan kotoa ulos sandaalit jalassa. Vaikka juuri nyt pipokelit voivat tuntua vielä kaukaiselta ajatukselta, pian lienee aika kaivaa taas kaapista se maailman paras lempipipo. Ehkä arvaattekin, minkä pipon meikäläinen painaa päähänsä, kun The post A+more by Pupulandia 5 vuotta! appeared first on Pupulandia.

 • Afterwork-podcast: Isyys ja tasavertainen vanhemmuus
  by Jenni on 18/05/2022 at 10:13

  Miksi uranaista pidetään yhä helposti huonompana äitinä? Entä miten siihen suhtaudutaan, jos isä ottaakin perheessä ”pääkasvattajan” roolia? Tällä kertaa Afterworkin äärellä keskustellaan isyydestä ja tasavertaisesta vanhemmuudesta Isimode-podcastin Juhana Kiiskin kanssa, joka muuten on myös Afterworkin tuottaja. Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast. Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset The post Afterwork-podcast: Isyys ja tasavertainen vanhemmuus appeared first on Pupulandia.

 • Mattapunaiset kevätkynnet
  by Jenni on 16/05/2022 at 11:43

  *Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture Näin kevätauringon innostamana tuntuu, että erityisesti kaikki ihanat värit inspiroivat! Vihreä, keltainen ja vahvat siniset ovat jostain syystä houkutelleet viime aikoina erityisen paljon, mutta päätin nyt vaihteeksi loikata kevääseen klassisen punaisissa kynsissä. Oman twistinsä tomaatinpunaiselle sävylle kuitenkin antaa se, että kynnet saivat tällä kertaa mattapinnan. Olen pitkään halunnut kokeilla mattapunaista ja The post Mattapunaiset kevätkynnet appeared first on Pupulandia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: