Fashion
Muodin trendit muuttuvat nopeasti. Ne kuvastavat ihmisen, kodin, luonnon, maailman menoa - värejä, kuoseja, tekniikkaa, ihmisiä, ilmeitä.... you call it fashion, we call it life.

Pupulandia


Pupulandia Kolmekymppinen esteetikko nauttii elämästä intohimoinaan muoti, tyyli, kauneus, sisustus, musiikki, taide ja kulttuuri sekä etsii siinä sivussa liikunnan iloa ja hyvää oloa.

 • Ei yhtään liikaa
  by Jenni on 26/02/2021 at 10:36

  Liian tunteellinen. Liian innokas. Liian puhelias. Liian herkkä. Liian intensiivinen. Liian vaativa. Liian kiltti. Liian dominoiva. Liian tunnollinen. Liian ymmärtäväinen. Liian vahvoja mielipiteitä. Liian diplomaattinen. Liian avoin. Koko elämäni on ollut tasapainoilua omana itsenäni olemisen ja hyväksytyksi tulemisen ristitulessa. Ihannemaailmassa ne olisivat yksi ja sama asia – eikä se suinkaan tarkoita, etteikö elämä olisi yhtä jatkuvaa The post Ei yhtään liikaa appeared first on Pupulandia.

 • Ensimmäinen kurkistus uuteen yhteiseen kotiin!
  by Jenni on 25/02/2021 at 13:27

  En meinaa pysyä pöksyissäni, sillä pääsen näyttämään teille pienen kurkistuksen uuteen yhteiseen kotiimme. Nyt kauppakirjatkin on allekirjoitettu eli asunto on virallisesti meidän! Vielä koko asia tuntuu silti yhä hiukan epätodelliselta, sillä muuttamaan pääsemme tosiaan vasta touko-kesäkuun vaihteessa. Sain kuitenkin Bo LKV:ltä luvan näyttää näitä heidän asunnosta ottamiaan kuvia, joten pääsen vilauttamaan teille hiukan esimakua, miltä The post Ensimmäinen kurkistus uuteen yhteiseen kotiin! appeared first on Pupulandia.

 • Vaatekaapin vastuullisia kulmakiviä
  by Jenni on 23/02/2021 at 14:35

  KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: IVALO.COM Yksi yleisimmin minulta tyylistä kysyttyjä kysymyksiä koskee vaatekaapin kulmakiviä ja kestävää tyyliä. Miten oman tyylin voisi löytää? Mitkä ovat tyylini kulmakiviä? Entä millaisia perusvaatteita olisi jokaisen kaapista hyvä löytyä? Ja mistä niitä sellaisia toimivia perusvaatteita voisi löytää vastuullisesti? Uskon, että kestävän tyylin perusta on loppujen lopuksi juuri se, että löytää oman tyylinsä. The post Vaatekaapin vastuullisia kulmakiviä appeared first on Pupulandia.

 • Viikon ajatus: virheistä ja oppimisesta
  by Jenni on 22/02/2021 at 07:57

  Useampi ihminen oppisi virheistään, ellei heillä olisi niin kiire kiistää niitä.     Photo: Pupulandia The post Viikon ajatus: virheistä ja oppimisesta appeared first on Pupulandia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: