Fashion
Muodin trendit muuttuvat nopeasti. Ne kuvastavat ihmisen, kodin, luonnon, maailman menoa - värejä, kuoseja, tekniikkaa, ihmisiä, ilmeitä.... you call it fashion, we call it life.

Pupulandia


Pupulandia Kolmekymppinen esteetikko nauttii elämästä intohimoinaan muoti, tyyli, kauneus, sisustus, musiikki, taide ja kulttuuri sekä etsii siinä sivussa liikunnan iloa ja hyvää oloa.

 • Viikon ajatus: rohkeudesta
  by Jenni on 17/05/2021 at 08:06

  Ja rohkeimpia kaikista sieluista ovat ne, jotka valitsevat rakastaa uudelleen ja uudelleen.    Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia The post Viikon ajatus: rohkeudesta appeared first on Pupulandia.

 • Muuttostressiä, tasaista arkea, taidelöytöjä ja yksi melkein murtunut varvas
  by Jenni on 14/05/2021 at 07:38

  Blogin puolella on eletty viime viikot hiljaiseloa. Tuntuu, että elämään tai ajatuksiin ei ole mahtunut mitään muuta kuin aivan ne pakollisimmat työhommat kaiken sen muuttostressin ja epämääräisen lamaantuneisuuden välillä seilaamisen lisäksi. Nyt päätin ryhdistäytyä ja koska siitä taitaa olla pieni ikuisuus, kun olen viimeksi jakanut täällä blogin puolella ihan tavallisia arkikuulumisia, ehkä voisi olla niiden The post Muuttostressiä, tasaista arkea, taidelöytöjä ja yksi melkein murtunut varvas appeared first on Pupulandia.

 • Afterwork-podcast: Epäsuositut mielipiteemme
  by Jenni on 12/05/2021 at 05:28

  Matkailun ei pitäisi palata ennalleen, korianteri ei kuulu ruokiin ja lemmikkien pitäminen on epäeettistä – nämä ja monet muut epäsuositut mielipiteemme ruoditaan perin pohjin tässä jaksossa. Osallistu keskusteluun Instagramissa @afterworkpodcast. Ja hei, Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast. Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi Spotifyn, iTunesin, Acastin sekä The post Afterwork-podcast: Epäsuositut mielipiteemme appeared first on Pupulandia.

 • Viikon ajatus: vastauksista
  by Jenni on 10/05/2021 at 05:23

  Ei vastausta on vastaus. Ja se on vahva sellainen. Muista se.   Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia The post Viikon ajatus: vastauksista appeared first on Pupulandia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: