Fashion
Muodin trendit muuttuvat nopeasti. Ne kuvastavat ihmisen, kodin, luonnon, maailman menoa - värejä, kuoseja, tekniikkaa, ihmisiä, ilmeitä.... you call it fashion, we call it life.

Pupulandia


Pupulandia Kolmekymppinen esteetikko nauttii elämästä intohimoinaan muoti, tyyli, kauneus, sisustus, musiikki, taide ja kulttuuri sekä etsii siinä sivussa liikunnan iloa ja hyvää oloa.

 • Viikon ajatus: parisuhdeongelmista
  by Jenni on 21/09/2020 at 06:46

  Päivän neuvo: Lakkaa joutumasta parisuhdeongelmiin ihmisten kanssa, joiden kanssa et edes ole suhteessa.     Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia The post Viikon ajatus: parisuhdeongelmista appeared first on Pupulandia.

 • Faktoista, käytöstavoista ja sosiaalisen median vallasta
  by Jenni on 17/09/2020 at 11:05

  Viime aikoina mielessä on taas kerran pyörinyt paljon se, miten kommunikoimme toisillemme somessa. Olen kirjoittanut aiheesta jo lukuisia kertoja ja peräänkuuluttanut armollisempaa ja humaanimpaa keskustelukulttuuria myös nettimaailmaan. Samat mietteet ovat nousseet pintaan useamman kerran viime vuosina, kun call out- ja cancel-kulttuuri ovat alkaneet saada yhä enemmän jalansijaa sosiaalisessa mediassa. Menneen vuoden aikana somessa on vaadittu kannanottoja The post Faktoista, käytöstavoista ja sosiaalisen median vallasta appeared first on Pupulandia.

 • Afterwork-podcast: Lomautuksia ja osa-aikatöitä – mistä saada tukea?
  by Jenni on 16/09/2020 at 05:16

  Voihan korona… Viime keväänä työelämä joutui melkoiseen myllerrykseen, jonka seurauksena osa-aikatyö ja lomautukset tulivat tutuiksi monelle. Mistä saada tukea, kun oma talous joutuu koetukselle? Afterworkin äärellä puhututtavat tällä kertaa keikkaduunit, työttömyys ja tuet, joita näihin tilanteisiin on onneksi saatavilla. Luvassa on konkreettisia neuvoja ja vinkkejä avun hakemiseen. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä KELAn kanssa. Ja The post Afterwork-podcast: Lomautuksia ja osa-aikatöitä – mistä saada tukea? appeared first on Pupulandia.

 • Kulttuurivinkkejä, sieniretkiä ja ilahduttava kohtaaminen
  by Jenni on 15/09/2020 at 08:19

  On vierähtänyt tosi pitkä aika siitä, kun on tullut jaettua sellaisia ihan arkisia kuulumisia, joten olkoon sen aika nyt. ♥ Olen oikeastaan aika innoissani tästä syksystä. Alkusyksy on aina ollut lempisesonkini: kun aamut ovat jo vähän koleita ja ilmassa tuoksuu syksy. Oletteko samaa mieltä, että syksyn voi haistaa? On ihana seurata, kuinka ikkunani edessä kasvava The post Kulttuurivinkkejä, sieniretkiä ja ilahduttava kohtaaminen appeared first on Pupulandia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: