Fashion
Muodin trendit muuttuvat nopeasti. Ne kuvastavat ihmisen, kodin, luonnon, maailman menoa - värejä, kuoseja, tekniikkaa, ihmisiä, ilmeitä.... you call it fashion, we call it life.

Pupulandia

Pupulandia Kolmekymppinen esteetikko nauttii elämästä intohimoinaan muoti, tyyli, kauneus, sisustus, musiikki, taide ja kulttuuri sekä etsii siinä sivussa liikunnan iloa ja hyvää oloa.

 • Afterwork-podcast: Stressi ja palautuminen
  by Jenni on 21/08/2019 at 04:30

  Painaako stressi arjen ja töiden käynnistymisestä? Tuntuuko, että sait loman aikana kehon sekä mielen rentoutumaan? Afterworkilla pohditaan, miten jatkuvan hyvinvoinnin ylläpitäminen niin töissä kuin vapaa-ajalla vaikuttaa loman laatuun. Afterwork-podcast on muuten nykyisin myös Instagramissa, joten tule ystäväksemme myös siellä. Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast. Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi Spotifyn, iTunesin, Acastin sekä muiden podcast-sovellusten […] The post Afterwork-podcast: Stressi ja palautuminen appeared first on Pupulandia.

 • Tyyli-inspiraatiota menneiltä vuosilta: elokuu 2010-2018
  by Jenni on 20/08/2019 at 10:02

  Kesälomalla ei tullut asukuvia nappailtua, mutta sitä suuremmalla syyllä onkin hauska kurkistaa arkistojen kätköihin. Millaisia tyylejä on nähty elokuussa vuosina 2010-2018? Näitä koonteja on ollut todella hauska tehdä aiemmilta kuukausilta ja on mielenkiintoista tutkailla omaa tyylievoluutiota. Joihinkin asuihin en todellakaan voisi enää nähdä pukeutuvani ja osan voisin kymmenenkin vuoden takaa pukea ylleni surutta edelleen. Kuten […] The post Tyyli-inspiraatiota menneiltä vuosilta: elokuu 2010-2018 appeared first on Pupulandia.

 • Viikon ajatus: uusista aluista
  by Jenni on 19/08/2019 at 06:10

  Ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa alusta. Jos et ollut onnellinen eilen, kokeile tänään jotakin muuta. Älä jää jumiin. Pystyt parempaan.   Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia The post Viikon ajatus: uusista aluista appeared first on Pupulandia.

 • Siivoussunnuntai: lempeyttä ja puhtautta kodille
  by Jenni on 18/08/2019 at 10:13

  KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: SONETT Monissa arkisissa valinnoissa tulee nykyään mietittyä niiden ympäristövaikutuksia. On ihan tavallista pohtia vaateostosten laatua, valmistusprosesseja ja kestävyyttä, vältellä kosmetiikan mikromuoveja, kantaa mukana kestokassia ja minimoida moninkertaisia muovikääreitä ruokakaupassa sekä karsia turhaa kuluttamista ylipäänsä. Viime vuosina on puhuttu paljon siitä, miten kaikki käyttämämme kosmetiikka, mikromuovit, lääkkeet, lannoitteet ja muut kemikaalit vaikuttavat luontoon päätyessään sinne […] The post Siivoussunnuntai: lempeyttä ja puhtautta kodille appeared first on Pupulandia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: