Pupulandia


Pupulandia Kolmekymppinen esteetikko nauttii elämästä intohimoinaan muoti, tyyli, kauneus, sisustus, musiikki, taide ja kulttuuri sekä etsii siinä sivussa liikunnan iloa ja hyvää oloa.

 • Talven ihanimmat villahousut ja villapusero – kotimaista laatua suoraan...
  by Jenni on 01/11/2023 at 10:22

  KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: A+MORE & STOCKMANN Kun syyssäät viilenevät, olen juuri se ihminen, joka kääriytyy mielellään villaan päästä varpaisiin. Todennäköisesti syksyn, talven ja kevään käytetyimpiä vaatteita omassa vaatekaapissani ovat villahousut, villapusero ja villasukat. Ja jos minulta kysytään, villahousuja voi erinomaisen hyvin käyttää myös ihmisten ilmoilla! Kun A+more by Pupulandia -asustekokoelma julkaistiin alkusyksystä, jotain jäi vielä paljastamatta… The post Talven ihanimmat villahousut ja villapusero – kotimaista laatua suoraan Siikaisista appeared first on Pupulandia.

 • A+more by Pupulandia: ihania neuleasusteita Suomesta ja Italiasta
  by Jenni on 01/09/2023 at 08:55

  KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: STOCKMANN Tänään voidaan viimein lopettaa väittely siitä, onko elokuu kesää vai syksyä, sillä syksy on syyskuun myötä virallisesti startannut! Minua ei sureta jättää hyvästejä kesälle, koska syksy on itse asiassa lempivuodenaikani: hämärtyvät illat, ruskan kauniit värit, tunnelmalliset hetket höyryävän teekupin äärellä ja kerrospukeutuminen tuovat odotettua vaihtelua kesähelteille. On oikeastaan ihan kiva pitkästä aikaa The post A+more by Pupulandia: ihania neuleasusteita Suomesta ja Italiasta appeared first on Pupulandia.

 • Ihonhoito: 5 arjen suosikkituotetta
  by Jenni on 20/04/2023 at 10:24

  KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: BTB13 Taas on yhdestä talvesta selvitty, huokaisee atoopikko kevätauringon äärellä. Sitä, mitä ei geeneissä ole voitettu, voidaan onneksi melko hyvin ihonhoidolla paikata. Itse luotan tässä asiassa erityisesti herkän ihon kosmetiikkaan ja yksi luottomerkeistäni on kotimainen hoitolakosmetiikkamerkki BTB13, jonka tuotteita olen käyttänyt nyt noin 1,5 vuoden ajan.  Herkälle ongelmaiholle suunniteltu suomalainen BTB13-sarja perustuu Oulun The post Ihonhoito: 5 arjen suosikkituotetta appeared first on Pupulandia.

 • Jotain ihan uutta: A+more by Pupulandia -kenkäkokoelma!
  by Jenni on 01/03/2023 at 07:22

  KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: STOCKMANN Uskolliset luottosandaalini sanoivat toissa kesänä sopimuksensa irti 15 vuoden käytön jälkeen. Kengät hajosivat niin, ettei niitä saanut enää suutarikaan korjattua. On aina surku, kun jokin lempparijuttu menee rikki ja tässäkään tilanteessa ei auttanut kuin alkaa etsiskellä uusia. Yrityksistäni huolimatta en kuitenkaan onnistunut löytämään tilalle kenkiä, joissa kaikki kriteerini olisivat täyttyneet: omaa silmää The post Jotain ihan uutta: A+more by Pupulandia -kenkäkokoelma! appeared first on Pupulandia.