Fashion
Muodin trendit muuttuvat nopeasti. Ne kuvastavat ihmisen, kodin, luonnon, maailman menoa - värejä, kuoseja, tekniikkaa, ihmisiä, ilmeitä.... you call it fashion, we call it life.

Pupulandia


Pupulandia Kolmekymppinen esteetikko nauttii elämästä intohimoinaan muoti, tyyli, kauneus, sisustus, musiikki, taide ja kulttuuri sekä etsii siinä sivussa liikunnan iloa ja hyvää oloa.

 • Mielikuvitusmatkalla
  by Jenni on 31/03/2020 at 06:50

  Katselen likaisesta ikkunasta sisään kajastavaa auringonpaistetta. Oikeastaan en tarvitse mitään muuta: iloitsen vain tuosta valosta. Moni karkaisi auringon perässä ja arkitodellisuutta pakoon lomalle jonnekin kauas, jos voisi. Minä en juuri nyt haikaile oikeastaan minnekään eikä tarvitse harmitella peruuntuneita lomareissuja, kun sellaisia ei ole ollut suunnitteillakaan. Matkailussa on oma viehätyksensä, mutta kiinnostavaa on myös opetella ihan The post Mielikuvitusmatkalla appeared first on Pupulandia.

 • Viikon ajatus: jälleennäkemisistä
  by Jenni on 30/03/2020 at 04:22

  Rakastan nähdä, kun ihmiset kohtaavat toisensa jälleen. Ehkä se on vähän hassua, mutta minkäs sille mahtaa. Pidän siitä kärsimättömyydestä. Tarinoista, joita suu ei kykene kertomaan kyllin nopeasti ja korvista, jotka eivät millään ole tarpeeksi suuret. Silmistä, jotka eivät pysty ottamaan vastaan kaikkea, mikä on muuttunut. Pidän halauksista, yhteen tulemisesta, ikävöimisen päättymisestä.   Photo: Jenni Rotonen / The post Viikon ajatus: jälleennäkemisistä appeared first on Pupulandia.

 • Olohuoneen helmi: DIY kaakelipöytä
  by Jenni on 29/03/2020 at 06:38

  Olen haaveillut kaakelein päällystetystä pöydästä siitä lähtien, kun bongasin sellaisen joitakin vuosia sitten Tallinan symppiksessä Must Puudel -kahvilassa. Omassa kodissa uudelle pöydälle ei ole oikeastaan ollut tarvetta, enkä toisaalta ole tuollaisia kaakelipöytiä missään sen koommin nähnytkään. Nyt idea kuitenkin putkahti uudelleen mieleen, kun yritimme miettiä poikaystäväni kotiin sopivaa sohvapöytää. Etsiskelimme vintage-kalusteilla sisustettuun kotiin pöytää ensisijaisesti The post Olohuoneen helmi: DIY kaakelipöytä appeared first on Pupulandia.

 • Kilpikonnan koti-spa: hyvästit rutikuiville jaloille
  by Jenni on 27/03/2020 at 12:09

  KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: ACO Olen ehkä yksi maailman tunnollisimmista ihmisistä ihonhoidon suhteen, kun puhutaan kasvojen ihosta. Atooppisen kuiva, herkkä ja silti epäpuhtauksiin taipuvainen ihoni on niin hankala kombo hoitaa, että kasvojenhoitorutiineista ei parane laistaa, jos mielii ihon pysyvän edes jotenkuten kunnossa. Onkin suuri mysteeri, miten minun kaltaiseni ihminen, joka huolehtii niin kuuliaisesti kasvojensa puhdistuksesta ja kosteutuksesta, The post Kilpikonnan koti-spa: hyvästit rutikuiville jaloille appeared first on Pupulandia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: