Fashion
Muodin trendit muuttuvat nopeasti. Ne kuvastavat ihmisen, kodin, luonnon, maailman menoa - värejä, kuoseja, tekniikkaa, ihmisiä, ilmeitä.... you call it fashion, we call it life.

Pupulandia


Pupulandia Kolmekymppinen esteetikko nauttii elämästä intohimoinaan muoti, tyyli, kauneus, sisustus, musiikki, taide ja kulttuuri sekä etsii siinä sivussa liikunnan iloa ja hyvää oloa.

 • Afterwork-podcast: Selittämättömät mysteerit
  by Jenni on 07/07/2021 at 05:50

  Kaksoisolentoja kadulla, mystisesti katoavia esineitä ja etiäisiä – tämä jakso on omistettu oikean elämän mysteereille! Afterworkilla jaetaan tarinoita selittämättömistä asioista, joita meille ja kuulijoille on tapahtunut. Ja hei, Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast. Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi Spotifyn, iTunesin, Acastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. 🙂 The post Afterwork-podcast: Selittämättömät mysteerit appeared first on Pupulandia.

 • Kesäkynnet: ripaus rakkautta, sateenkaaria ja hymynaamoja
  by Jenni on 06/07/2021 at 09:09

  *Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture Hempeiden kukkaiskynsien jälkeen on ollut sellainen olo, että nyt tarvitaan taas jotakin väriä ja sitä myös sain. Kynsistudion tuolissa syntyi idea värikkäistä kuviokynsistä, joista jokainen olisi vähän omanlaisensa ja tällä kertaa kynnet saivat piristyksekseen kaikkea hymynaamoista sydämiin ja sateenkaarista kukkasiin. Tämä on varmasti yksi villeimmistä kynsityyleistä, mitä minulla on ollut – The post Kesäkynnet: ripaus rakkautta, sateenkaaria ja hymynaamoja appeared first on Pupulandia.

 • Viikon ajatus: tärkeysjärjestyksestä
  by Jenni on 05/07/2021 at 05:52

  Olen omani, ennen kuin olen koskaan kenenkään muun. – Nayyirah Waheed –   Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia The post Viikon ajatus: tärkeysjärjestyksestä appeared first on Pupulandia.

 • Afterwork-podcast: Mihin unohtuivat rasismikeskustelussa romanit?
  by Jenni on 01/07/2021 at 14:34

  Miksi romaneihin kohdistuu Suomessa niin paljon ennakkoluuloja? Millaista syrjintää romanit kohtaavat arjessaan? Ja ennen kaikkea miksi katsomme tätä syrjintää aivan liian usein sormiemme läpi? Studiossa keskustellaan aiheesta yhdessä romani-aktivisti Leif Hagertin kanssa. Ja hei, Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast. Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan The post Afterwork-podcast: Mihin unohtuivat rasismikeskustelussa romanit? appeared first on Pupulandia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: