Fashion
Muodin trendit muuttuvat nopeasti. Ne kuvastavat ihmisen, kodin, luonnon, maailman menoa - värejä, kuoseja, tekniikkaa, ihmisiä, ilmeitä.... you call it fashion, we call it life.

Pupulandia


Pupulandia Kolmekymppinen esteetikko nauttii elämästä intohimoinaan muoti, tyyli, kauneus, sisustus, musiikki, taide ja kulttuuri sekä etsii siinä sivussa liikunnan iloa ja hyvää oloa.

 • Afterwork-podcast: Isyys ja tasavertainen vanhemmuus
  by Jenni on 18/05/2022 at 10:13

  Miksi uranaista pidetään yhä helposti huonompana äitinä? Entä miten siihen suhtaudutaan, jos isä ottaakin perheessä ”pääkasvattajan” roolia? Tällä kertaa Afterworkin äärellä keskustellaan isyydestä ja tasavertaisesta vanhemmuudesta Isimode-podcastin Juhana Kiiskin kanssa, joka muuten on myös Afterworkin tuottaja. Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast. Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset The post Afterwork-podcast: Isyys ja tasavertainen vanhemmuus appeared first on Pupulandia.

 • Mattapunaiset kevätkynnet
  by Jenni on 16/05/2022 at 11:43

  *Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture Näin kevätauringon innostamana tuntuu, että erityisesti kaikki ihanat värit inspiroivat! Vihreä, keltainen ja vahvat siniset ovat jostain syystä houkutelleet viime aikoina erityisen paljon, mutta päätin nyt vaihteeksi loikata kevääseen klassisen punaisissa kynsissä. Oman twistinsä tomaatinpunaiselle sävylle kuitenkin antaa se, että kynnet saivat tällä kertaa mattapinnan. Olen pitkään halunnut kokeilla mattapunaista ja The post Mattapunaiset kevätkynnet appeared first on Pupulandia.

 • Afterworkin lukupiiri: Fomosta, onnellisuuden tavoittelusta ja ystävien...
  by Jenni on 12/05/2022 at 11:30

  Miltä onnellisuuden kuuluu näyttää tai tuntua? Entä miten käy, kun fomo menee liian pitkälle? Afterworkin äärellä pohditaan tällä kertaa näitä teemoja sekä mielenterveyttä ja ystävien välistä kateutta Elina Annolan uutuusteoksen “Kunnes kukkivat puut” innoittamana. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bazar Kustannuksen kanssa. Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast. Aiemmin The post Afterworkin lukupiiri: Fomosta, onnellisuuden tavoittelusta ja ystävien välisestä kateudesta appeared first on Pupulandia.

 • Vaatemuistoja lapsuudesta ja nuoruudesta
  by Jenni on 10/05/2022 at 09:04

  Kuuntelin hiljattain Hanna Brotheruksen Ainoa kotini -teoksen äänikirjana ja eräässä kohdassa Brotherus listasi lapsuutensa lempivaatteita – sekä myös niitä inhokkeja. Tämä kirjan kohta pysäytti, sillä ryhdyin ihan automaattisesti muistelemaan myös omia lapsuus- ja nuoruusvuosieni lempivaatteita. Olen aina ollut kiinnostunut pukeutumisesta ja oli helppo palauttaa mieleen lapsuuden lemppareita ja inhokkeja.  Teinivuosina inhokkivaatteita ei ehkä enää niinkään The post Vaatemuistoja lapsuudesta ja nuoruudesta appeared first on Pupulandia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: