Fashion
Muodin trendit muuttuvat nopeasti. Ne kuvastavat ihmisen, kodin, luonnon, maailman menoa - värejä, kuoseja, tekniikkaa, ihmisiä, ilmeitä.... you call it fashion, we call it life.

Pupulandia


Pupulandia Kolmekymppinen esteetikko nauttii elämästä intohimoinaan muoti, tyyli, kauneus, sisustus, musiikki, taide ja kulttuuri sekä etsii siinä sivussa liikunnan iloa ja hyvää oloa.

 • Kesälomalle!
  by Jenni on 03/07/2020 at 08:27

  Huh, mikä viikko! En todellakaan arvannut toissapäiväisen postauksen julkaistessani, millainen mylläkkä siitä syntyisi. Mutta ehkäpä se, että yhden naisen säärikarvat saavat aikaan moisen haloon, kertoo siitä, että aiheesta todellakin on syytä keskustella. En valitettavasti tämän kaiken loputtoman viestitulvan keskellä mitenkään ehdi vastata kaikkiin kommentteihin, mutta kiitän lämpimästi keskustelusta: on hienoa, että tästä nyt puhutaan. Kiitoksia The post Kesälomalle! appeared first on Pupulandia.

 • Kauneuden teko itseäni varten
  by Jenni on 02/07/2020 at 08:56

  *Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture Eilinen postaukseni säärikarvoista ja niihin liittyvästä häpeästä on herättänyt ihan valtavan keskustelun ja kommenttiryöpyn aiheen ympärillä. Näin pari päivää ennen loman alkua ja viimeisten hoidettavien työkiireiden keskellä en valitettavasti ehdi osallistua vilkkaana jatkuvaan keskusteluun niin aktiivisesti kuin haluaisin, mutta pidän silti todella hienona asiana, että keskustelua nyt käydään. On ollut kiinnostavaa The post Kauneuden teko itseäni varten appeared first on Pupulandia.

 • Karvainen nainen – ihmiskoe häpeän, sosiaalisten normien ja kapinahengen...
  by Jenni on 01/07/2020 at 05:35

  Tämä postaus on rehellinen dokumentaatio kokemuksistani, kun päätin menneenä keväänä lopettaa säärikarvojeni ajelemisen. Juttu on pitkä, joten suosittelen suhtautumaan siihen matkana ja sukelluksena syvälle omaan prosessiini, jonka avulla olen halunnut haastaa niin omia kuin muidenkin ajatuksia, kulttuurin mukana opittuja ja omaksuttuja tiedostamattomia asenteita, yhteiskunnan ahtaita kauneusnormeja sekä naisten ulkonäköön liittyviä odotuksia ja paineita. Tuijotan sääriäni The post Karvainen nainen – ihmiskoe häpeän, sosiaalisten normien ja kapinahengen ristiaallokossa appeared first on Pupulandia.

 • Viikon ajatus: tärkeysjärjestyksestä
  by Jenni on 29/06/2020 at 05:33

  Loppujen lopuksi me kaikki vain haluamme jonkun, joka valitsee meidät… Yli kaikkien muiden missä tahansa olosuhteissa.   Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia The post Viikon ajatus: tärkeysjärjestyksestä appeared first on Pupulandia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: