Fashion
Muodin trendit muuttuvat nopeasti. Ne kuvastavat ihmisen, kodin, luonnon, maailman menoa - värejä, kuoseja, tekniikkaa, ihmisiä, ilmeitä.... you call it fashion, we call it life.

Pupulandia


Pupulandia Kolmekymppinen esteetikko nauttii elämästä intohimoinaan muoti, tyyli, kauneus, sisustus, musiikki, taide ja kulttuuri sekä etsii siinä sivussa liikunnan iloa ja hyvää oloa.

 • Second hand -aarteita sovelluksen täydeltä
  by Jenni on 24/11/2020 at 12:02

  KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: ZADAA Tällä viikolla vietetään Black Fridayta, josta alkaa yleensä loppuvuoden villein kulutusjuhla. Alennusmyynnit voivat olla hyvä hetki tehdä arvokkaampia laatulöytöjä, mutta onhan se ihan tosiasia, että nykyisenlainen kulutus ei voi jatkua näin. Tuhlaamme luonnonvaroja ennätysvauhtia ja ympäristön sekä ilmaston nimissä meidän on ihan kaikkien kriittisesti tarkasteltava omia kulutustottumuksiamme. Yksi niistä tärkeimmistä teoista on The post Second hand -aarteita sovelluksen täydeltä appeared first on Pupulandia.

 • Viikon ajatus: haasteista
  by Jenni on 23/11/2020 at 06:46

  Se tulee olemaan vaikeaa, mutta vaikea ei ole yhtä kuin mahdoton. Kuva: Pupulandia The post Viikon ajatus: haasteista appeared first on Pupulandia.

 • Negatiivisuushaaste
  by Jenni on 20/11/2020 at 09:22

  Jos ihan rehellisiä ollaan, niin suurin osa ainakin itse arjessa kohtaamistani ongelmista on melkoisen triviaaleja ja turhanpäiväisiä – first world problems. Olen perusluonteeltani positiivinen ja hyväntuulinen, ja pyrin välttämään sellaista turhasta valittamista tai murheissa vellomista, mutta joskus tekee ihan hyvää päästellä höyryjä. Törmäsin viime keväänä Tämän Kylän Homopoika -blogista tutun Einon Facebookissa suorastaan riemastuttavaan negatiivisuushaasteeseen, jonka The post Negatiivisuushaaste appeared first on Pupulandia.

 • Afterwork-podcast: Suuri mielipidejakso
  by Jenni on 18/11/2020 at 06:39

  Raa’an rehelliset mp:t Temppareista, diy kierrekynttilöistä, rottingista, laminoiduista kulmista ja muista tänä vuonna trendiksi nousseesta ilmiöstä. Kuka on Tempparit OG ja mistä tulee Petran lempinimi samba-lanne? Ja hei, Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast. Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi Spotifyn, iTunesin, Acastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. 🙂 The post Afterwork-podcast: Suuri mielipidejakso appeared first on Pupulandia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: