Pupulandia


Pupulandia Kolmekymppinen esteetikko nauttii elämästä intohimoinaan muoti, tyyli, kauneus, sisustus, musiikki, taide ja kulttuuri sekä etsii siinä sivussa liikunnan iloa ja hyvää oloa.

 • Jotain ihan uutta: A+more by Pupulandia -kenkäkokoelma!
  by Jenni on 01/03/2023 at 07:22

  KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: STOCKMANN Uskolliset luottosandaalini sanoivat toissa kesänä sopimuksensa irti 15 vuoden käytön jälkeen. Kengät hajosivat niin, ettei niitä saanut enää suutarikaan korjattua. On aina surku, kun jokin lempparijuttu menee rikki ja tässäkään tilanteessa ei auttanut kuin alkaa etsiskellä uusia. Yrityksistäni huolimatta en kuitenkaan onnistunut löytämään tilalle kenkiä, joissa kaikki kriteerini olisivat täyttyneet: omaa silmää The post Jotain ihan uutta: A+more by Pupulandia -kenkäkokoelma! appeared first on Pupulandia.

 • BTB13 ja Hilla Helsinki: hellyyttä iho-ongelmien kanssa kamppaileville ja...
  by Jenni on 30/11/2022 at 11:06

  KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: BTB13 & HILLA HELSINKI Kosmetologikäynnit olivat minulle itselleni pitkään sellaista vähän ylimääräistä ja harvinaista arjen luksusta. Sittemmin olen monenlaisista iho-ongelmista elämäni varrella kärsineenä alkanut suhtautua kosmetologilla käymiseen hiukan toisin. Olen nimittäin saanut osaavilta ihonhoidon ammattilaisilta ison avun monenlaisiin kinkkisiinkin ihopulmiin ja parhaat neuvot omalle haastavalle iholleni soveltuviin ihonhoitotuotteisiin ja -rutiineihin. Omat kokemukset ovat The post BTB13 ja Hilla Helsinki: hellyyttä iho-ongelmien kanssa kamppaileville ja aikuiselle iholle appeared first on Pupulandia.

 • Atooppinen ihottuma – paljon enemmän kuin pinnallinen ihovaiva
  by Jenni on 09/11/2022 at 09:09

  KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: ABBVIE “Välillä tuntuu että on ainoa ihminen koko maailmassa tämän kanssa, kun lähipiirissä ei ole muita atoopikkoja ja omia tuntemuksia on niin vaikea vain sanoin yrittää selittää. Itselläni on tällä hetkellä atopia todella vaikeassa vaiheessa ja joka päivä kamppailen sen kanssa, etten purskahda itkuun, kun iho on niin kipeä, kutiseva ja näiden myötä The post Atooppinen ihottuma – paljon enemmän kuin pinnallinen ihovaiva appeared first on Pupulandia.

 • BTB13 – kotimaista kosmetiikkaa herkälle ongelmaiholle
  by Jenni on 17/10/2022 at 08:45

  KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: BTB13 Kelpuutan ihonhoitorutiineihini uusia tuotteita varsin valikoiden, sillä herkkä, atooppinen ja reaktiivinen iho ei todellakaan hyväksy ihan mitä vain. Silloin tällöin osaksi ihonhoitorutiineitani pääsee myös uusia tulokkaita varovaisen ja rauhallisen kokeiluvaiheen jälkeen. Ja yksi tulokas meikkipussissani on kotimainen BTB13, johon olen rauhakseen tutustunut jo vuoden verran – ja iho on tykännyt kovasti! Uskallan The post BTB13 – kotimaista kosmetiikkaa herkälle ongelmaiholle appeared first on Pupulandia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: