Fashion
Muodin trendit muuttuvat nopeasti. Ne kuvastavat ihmisen, kodin, luonnon, maailman menoa - värejä, kuoseja, tekniikkaa, ihmisiä, ilmeitä.... you call it fashion, we call it life.

Pupulandia

Pupulandia Kolmekymppinen esteetikko nauttii elämästä intohimoinaan muoti, tyyli, kauneus, sisustus, musiikki, taide ja kulttuuri sekä etsii siinä sivussa liikunnan iloa ja hyvää oloa.

 • Viikon ajatus: suukoista
  by Jenni on 27/01/2020 at 05:16

  Voinko lainata suukon? Lupaan antaa sen takaisin huomenna.   Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia The post Viikon ajatus: suukoista appeared first on Pupulandia.

 • Ultimaattinen hyvän mielen biisi
  by Jenni on 24/01/2020 at 12:09

  Kuuntelen pääasiassa melankolista musiikkia, mutta joskus joku vähän positiivisempikin meininki onnistuu kolahtamaan. Viime aikoina ylivoimaisia lempparibiisejäni on ollut japanilaisen Yosui Inouen Pi Po Pa, joka saa joka kerta hymyn huulille ja mielialan korkealle. Tässä on jotain niin sympaattista ja soundimaailman perusteellaihan aluksi luulin, että biisi on peräisin jostain Afrikan suunnalta, mutta artisti paljastuikin tarkemmalla tutkailulla The post Ultimaattinen hyvän mielen biisi appeared first on Pupulandia.

 • Suhde somessa?
  by Jenni on 23/01/2020 at 05:08

  Jos olen jotain huomannut menneinä vuosina näissä blogi- ja sometouhuissa, niin sen, että mikään ei kiinnosta ihmisiä niin paljon kuin muiden rakkauselämä, parisuhteet ja erot. Olen joskus miettinyt, miksi olemme niin kiinnostuneita muiden ihmissuhteista. Vaikka minäkin olen utelias maailmantähtien suhdekuvioista, myönnän, etten blogin alkutaipaleella arvannut, että omat parisuhdeasiani voisivat herättää niin paljon mielenkiintoa tuntemattomissa ihmisissä. Vuodesta The post Suhde somessa? appeared first on Pupulandia.

 • Afterwork-podcast: 7 vuoden kriisi ja muita parisuhdepulmia
  by Jenni on 22/01/2020 at 06:33

  Afterwork on palannut lomalta uusin aihein! 🙂 Tällä kertaa Afterworkilla pureudutaan parisuhteiden kriisinpaikkoihin ja pohditaan, pitääkö huolestua, jos kumppani tuntuu enemmänkin kämppikseltä kuin rakastajalta? Povaako kriisi aina eroa vai kuuluvatko kriisitkin vain luonnollinena osana suhteeseen? Entä miten kriisistä voi selvitä yhdessä? Ja hei, Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast. The post Afterwork-podcast: 7 vuoden kriisi ja muita parisuhdepulmia appeared first on Pupulandia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: