Fashion
Muodin trendit muuttuvat nopeasti. Ne kuvastavat ihmisen, kodin, luonnon, maailman menoa - värejä, kuoseja, tekniikkaa, ihmisiä, ilmeitä.... you call it fashion, we call it life.

Pupulandia

Pupulandia Kolmekymppinen esteetikko nauttii elämästä intohimoinaan muoti, tyyli, kauneus, sisustus, musiikki, taide ja kulttuuri sekä etsii siinä sivussa liikunnan iloa ja hyvää oloa.

 • Musiikillista kipinää
  by Jenni on 17/10/2019 at 07:25

  Eilen Instagram storyssani soi taustalla eräs biisi, josta heti moni kyseli perään, joten tulipa mieleen laittaa ihana kappale jakoon myös täällä blogissa. Kyseinen kappale on naurattanut minua nimellään, vaikka veikkaankin, ettei vuonna 2014 julkaistun biisin nimi Tinder välttämättä viittaakaan samaa nimeä kantavaan sovellukseen. Taisi tuo appi olla vielä tuoho maailman aikaan melko paljon pienempi ilmiö The post Musiikillista kipinää appeared first on Pupulandia.

 • Afterwork-podcast: Rakastumisen paloa ja parisuhdevinkkejä
  by Jenni on 16/10/2019 at 06:29

  Miltä rakkaus tuntuu? Tämän viikon jaksossa jutellaan ihastumisesta ja rakastumisesta: olemmeko salamarakastujia vai hitaammin lämpeävää tyyppiä? Entä millaisia parisuhdevinkkejä 85-vuotias mummokaveri on antanut? Afterwork-podcast on muuten mukana myös Instagramissa, joten tule ystäväksemme myös siellä. Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast. Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi Spotifyn, iTunesin, Acastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. 🙂 width="100%" height="188" frameborder="0" The post Afterwork-podcast: Rakastumisen paloa ja parisuhdevinkkejä appeared first on Pupulandia.

 • Ruusukullan kimallusta
  by Jenni on 15/10/2019 at 14:27

  *Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture En selvästikään saanut kimalluksesta vielä tarpeekseni, sillä viime viikolla kynsistudion tuolissa tuntui, että glitteriä on saatava lisää ja enemmän. Glitterin himo tulee usein juuri tässä syksyllä ja pikkujoulusesongin alla, kuinkas ollakaan. Tällä kertaa kokeilin kuitenkin sävyä, jota en ole aiemmin testannut. Ruusukultainen glittersävy on itse asiassa ihan todella kaunis ja huomaan The post Ruusukullan kimallusta appeared first on Pupulandia.

 • Viikon ajatus: läheisyydestä
  by Jenni on 14/10/2019 at 08:17

  Joskus työnnän sinut kauemmas vain, jotta vetäisit minut lähemmäs.   Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia The post Viikon ajatus: läheisyydestä appeared first on Pupulandia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: