Fashion
Muodin trendit muuttuvat nopeasti. Ne kuvastavat ihmisen, kodin, luonnon, maailman menoa - värejä, kuoseja, tekniikkaa, ihmisiä, ilmeitä.... you call it fashion, we call it life.

Pupulandia

Pupulandia Kolmekymppinen esteetikko nauttii elämästä intohimoinaan muoti, tyyli, kauneus, sisustus, musiikki, taide ja kulttuuri sekä etsii siinä sivussa liikunnan iloa ja hyvää oloa.

 • Ylistyslaulu hyvälle kameralle
  by Jenni on 05/12/2019 at 13:42

  KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: OLYMPUS Muistan lapsuudestani ja nuoruudestani, että kun ihmisiltä kysyttiin, mitä he haluaisivat pelastaa palavasta talosta, useimpien vastauksissa toistui sama juttu: vanhat valokuva-albumit. Tänä päivänä valokuvat ovat enää harvoin kansien välissä paperisina albumeissa, mutta kuvien merkitys on yhä sama – valokuvissa konkretisoituvat muistot ja elämämme tärkeät hetket. Minulle valokuvaaminen on rakas harrastus ja olen The post Ylistyslaulu hyvälle kameralle appeared first on Pupulandia.

 • Afterwork-podcast: Kauneusoperaatio – uhka vai mahdollisuus?
  by Jenni on 04/12/2019 at 04:35

  Kauneusleikkauksia, täyteaineita ja pientä tuunausta… Enää erilaiset pienet ja isot kauneusoperaatiot eivät ole vain Hollywood-tähtien juttu, vaan ne ovat yhä yleisempiä ihan tavallisten ihmisten keskuudessa ja omassa tuttavapiirissä. Millaisia mietteitä ja huolenaiheita tämä herättää Afterworkin äärellä? Afterwork-podcast on muuten mukana myös Instagramissa, joten tule ystäväksemme myös siellä. Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast. Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin The post Afterwork-podcast: Kauneusoperaatio – uhka vai mahdollisuus? appeared first on Pupulandia.

 • Aurinkoisia päiviä, kulttuurivinkkejä, joulukalentereita ja...
  by Jenni on 03/12/2019 at 10:52

  Miten nämä viikot vierivätkin niin vauhdilla, että yhtäkkiä ollaan taas joulukuussa! Juuri äskenhän oli vielä syyskuu… Tämä on kyllä ehdottomasti ollut elämäni nopein syksy – aika on vain mennyt kuin hujauksessa. Koska taas on ehtinyt huomaamatta vierähtää kuukausi siitä, kun viimeksi kertoilin kunnolla kuulumisia täällä blogin puolella, on varmaan korkea aika taas tehdä päivitystä! ♥ The post Aurinkoisia päiviä, kulttuurivinkkejä, joulukalentereita ja vintage-löytöjä appeared first on Pupulandia.

 • Viikon ajatus: se pieni mutta tärkeä ero
  by Jenni on 02/12/2019 at 04:16

  Vain muutama ihminen välittää. Loput ovat vain uteliaita.   Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia The post Viikon ajatus: se pieni mutta tärkeä ero appeared first on Pupulandia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: