Fashion
Muodin trendit muuttuvat nopeasti. Ne kuvastavat ihmisen, kodin, luonnon, maailman menoa - värejä, kuoseja, tekniikkaa, ihmisiä, ilmeitä.... you call it fashion, we call it life.

Pupulandia


Pupulandia Kolmekymppinen esteetikko nauttii elämästä intohimoinaan muoti, tyyli, kauneus, sisustus, musiikki, taide ja kulttuuri sekä etsii siinä sivussa liikunnan iloa ja hyvää oloa.

 • Afterwork-podcast: Pettäjä-exiä, kuorsaava kumppani ja liian vähän...
  by Jenni on 10/10/2021 at 12:50

  Tällä kertaa Afterworkin äärellä ratkotaan kuulijoiden parisuhdepulmia. Mitä tehdä, jos ei tule toimeen kumppaninsa ystävien kanssa? Entä mistä löytää balanssi, kun toinen kaipaa enemmän hellyyttä kuin toinen? Keskustellaan myös siitä, onko parisuhteessa lupa rajoittaa toisen menemisiä mustasukkaisuuden tähden. Afterwork jää tämän jakson jälkeen parin viikon syyslomalle eli seuraava uusi jakso ilmestyy lokakuun lopulla. Ja hei, The post Afterwork-podcast: Pettäjä-exiä, kuorsaava kumppani ja liian vähän hellyyttä appeared first on Pupulandia.

 • Vuosi sijoittajana – kokemuksia ja ajatuksia
  by Jenni on 07/10/2021 at 11:14

  KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: AKTIA & ASENNEMEDIA Sinne se hujahti! Ensimmäinen vuoteni sijoittajana tuli täyteen ihan huomaamatta ja fiilis on samankaltainen kuin varmaan monella samassa tilanteessa olevalla: eihän se nyt niin monimutkaista ollutkaan! Ja miksi en ryhtynyt tähän jo paljon aiemmin? Siellä se nimittäin ehti keikkua to do -listalla varmaan 5 vuotta ennen kuin etenin suunnitelmista toteutukseen: The post Vuosi sijoittajana – kokemuksia ja ajatuksia appeared first on Pupulandia.

 • Epämukavuusalueella: koboltinsiniset kynnet
  by Jenni on 06/10/2021 at 12:17

  *Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture Viimeinen vuosi on ollut minulle kynsityyleissä jonkinlaista kokeilujen aikaa, sillä olen testannut tosi monia uusia värejä ja tyylejä, jollaisia en olisi aiemmin osannut itselleni kuvitellakaan. On ollut neonkeltaista glitteriä, vaaleanvihreää, erilaisia keltaisia sävyjä, yllättäviä väriyhdistelmiä, hymynaamoja ja mattakynsiä. Ja samalla kokeellisella linjalla jatketaan tälläkin kertaa. Vaikka tällä kertaa kynnet ovat yksiväriset, The post Epämukavuusalueella: koboltinsiniset kynnet appeared first on Pupulandia.

 • Afterwork-podcast: Uupumusta, uranvaihtohaaveita ja muita kuulijapulmia
  by Jenni on 04/10/2021 at 09:49

  Mistä löytää elämään lisää merkityksellisyyttä? Milloin kertoa pomolle, että on raskaana? Tai etsimässä uutta työpaikkaa? Entä miten voisi vähentää somen käyttöä? Näitä ja muita työelämään ja vapaa-aikaan liittyviä kuulijapulmia ratkotaan Afterworkin äärellä tällä kertaa. Ja hei, Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast. Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset The post Afterwork-podcast: Uupumusta, uranvaihtohaaveita ja muita kuulijapulmia appeared first on Pupulandia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: