BACK TO SCHOOL – IDEOITA KOULULAISEN HUONEESTA OPISKELIJA-ASUNTOON

Elokuussa arki alkaa monissa perheissä koululaisten kouluun paluun myötä. Myös monille nuorille muutto ensiasuntoon on ajankohtainen. Koululaisen työpiste tai huoneen sisustus kaipaa kenties päivitystä uuden lukuvuoden kynnyksellä. Myös nuoren aikuisen hankintalista voi olla suuri ensikotiin muutettaessa.

KOULULAISELLE – sisustuksen päivitys ja työpiste toimivaksi

Uuden lukukauden kunniaksi on kiva päivittää koulaisen huonetta. Esimerkiksi uusilla tekstiileillä ja somisteilla ilmettä saa muutettua vaivattomasti, edulliseen hintaan.

TUOTEIDEOITA KOULULAISELLE x 12

Kuvan tuotteet: Barbaro riippuvalaisin4Living vaneri seinäkello4Living metalliteline klipseilläNoortrade Emil pöytävalaisinDiv työpöytäHouse Nordic Stavanger työtuoli4Living pöytäAnno Liina vuodevaatesettiK/M Solid juuttimatto pyöreä4Living Beach korisettiSvanefors Lintu tyynynpäällinenPop seinänaulakko

huone kaipaa muutoin päivitystä, se on helppo tehdä tekstiilien avulla! Uusilla, raikkaan sävyisillä vuodevaatteilla saa kivaa piristystä aikaan. Katso myös valikoimamme päiväpeitot. Juutista valmistettu pyöreä matto tuo luonnonläheistä tunnelmaa kokonaisuuteen. Luonnonmateriaaleista valmistetut korit sopivat hyvin maton pariksi.

Tutustu myös koko valikoimaan: TYÖPÖYDÄT | TYÖTUOLIT | SÄILYTYS

OPISKELIJALLE – pienellä budjetilla trendikästä

Opiskelijan budjetti on usein maltillinen, koska uusia hankintoja on paljon omilleen muutettaessa. Viihtyvyys on tärkeää meille jokaiselle, onneksi kaunista ja trendikästä voi saada myös edulliseen hintaan!

TUOTEIDEOITA OPISKELIJALLE x 10 – hinnat alkaen 6,72€!

Kuvan tuotteet: Sessak Sadie riippuvalaisinNordlux riisipaperivarjostinAffari Shade lampun kehikko |  Affari Shade lampunvarjostinTaiga viskoosimattoBari pyöreä ruokapöytäElea ruokapöydän tuoliAffari Anna tyynynpäällinenSvanefors Elise samettityynynpäällinenHelmi meriheinäkori4Living seinänaulakkoDay Kalatea tekokasvi 50 cmCasa Aura pussilakanasetti

Näyttävällä kattovalaisimella saa ilmettä pieneenkin tilaan! Riisipaperivarjostin on jälleen todella trendikäs valinta ja mikä parasta – edullinen! Toinen tapa tuoda näyttävyyttä tilaan on kuviollinen matto. Taiga viskoosimatto on täynnä herkullisia sävyjä, joista voit ammentaa värejä nyös kodin muuhun sisustukseen. Näyttäviä pussilakanoita ei tarvi piilottaa päiväpeiton alle vaan petauksen voi tehdä rennosti vuodevaatteilla. Kaveriksi vielä muuta sävyyn sopiva koristetyyny, niin huoleton petaus on tehty!

Pyöreä ruokapöytä on kepeä ja trenditietoisen opiskelijan valinta. Kaveriksi sopii hyvin kuppituolit, joiden istuinosa on helppohoitoista muovia.

Seinänaulakot ovat käytännöllisiä pienissa eteistiloissa ja vievät vain vähän tilaa. Myös korit ovat monikäyttöisiä opiskelijan kodissa; niihin voi sijoittaa melkeinpä mitä tahansa; hanskat ja huivit, wc-paperit, mainoslehdet tai vaikka opiskelutarvikkeet! Korin voi sijoittaa myös näppärästi seinänaulakosta roikkumaan.

Tutustu myös: VUODESOHVAT | RUOKAILURYHMÄT 2-4 HENGELLE | RUNKOPATJAT

Sisustusterveisin, Jenni

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Alueet


Veke – Ole kuin kotonasi

Veke on kodinomainen huonekaluliike ja pohjoissuomalainen perheyritys, joka tunnistaa elävän elämän viihtyisän kodin takaa. Veke palvelee koteja ja tarjoaa ratkaisuja kodin sisustajan jokaiseen elämänvaiheeseen.

Palvelulupaus, Ole kuin kotonasi, kiteyttää niin palvelevan kuin asiakasta ymmärtävän huonekaluliikkeen, joka tunnistaa elävän elämän viihtyisän kodin taikaa. Se kannustaa asiakkaita ajattelemaan elämäntilanteen mukaisia valintoja ja tarjoaa niihin samalla tuotteet, palvelut ja sisällöt.

Veken palvelufilosofia kannustaa myös valitsemaan toimivan kodin, joka on aina jokaisen yksilön tarpeen mukaan erilainen. Veke välittää, huomioi sekä varmistaa, että olet joka hetki kuin kotonasi.