Beachbileet 2003 – vinkit pukeutumiselle

Kesä 2023 on kuumimmillaan ja beachbileet valtaavat rannat. Nappaa vinkit pukeutumiseen ja säväytä kesän parhaimmassa asussa.

Pinkki edellä

Tämän kesän rantabileiden ehdoton ykkösväri pukeutumiseen on pinkki, erityisesti värisävy Viva Magenda. Kyseinen sävy on Pantonen valinta vuoden 2023 väriksi, joten olet taatusti trendikkäimpien pukeutujien joukossa tämä väri ylläsi. Käytä karmiininpunaista magendaa asusteissa tai pukeudu rohkeasti kokonaan pinkkiin.

Käärijä rules

Toinen huomiota herättävä väri kesän kuumimpiin beachpartyihin on vihreä, joka tunnetaan myös käärijänvihreänä. Tässä värissä on hyvä lähteä tanssimaan niinku cha cha cha. Kesän muotivärit sopivat hyvin yhteen ja esimerkiksi ripaus pinkkiä tekee vihreästä vaatteesta entistäkin räväkämmän.

Viskoosia päälle

Vaatteiden materiaaleissa kannattaa suosia hengittäviä luonnonkuituja tai luonnonmateriaalia muistuttavaa viskoosia. Viskoosi onkin ihanteellinen helteiselle rannalle, sillä materiaali on hengittävää eikä se liimaudu ikävästi ihoon. Viskoosi tuntuu viileältä kuumanakin päivänä ja ilmava kangas laskeutuu kauniisti. Viskoosista tehty vaate ei haalistu auringossa, joten se on varma valinta koko päivän kestäviin rantajuhliin.

Silkki ei petä

Luonnonkuituihin kuuluva silkki on ohut materiaali, joka viilentää helteisenä rantapäivänä. Silkki on kevyttä kuitua, joka imee kosteutta iholta tuntumatta kuitenkaan märältä. Kallisarvoinen silkki onkin ylellinen valinta aurinkoiselle kesärannalle ja astetta parempiin beachbileisiin.

Kaftaanista uusi vaatekappale kaappiisi

Kevyt ja helppokäyttöinen kaftaani on täydellinen valinta kuumalle rannalle. Kaftaani sopii erinomaisesti tavalliseen rantapäivään, mutta myös juhlavampaan tilaisuuteen. Pehmeästi laskeutuva vaate suojaa auringolta hiostamatta. Ilmavassa kaftaanissa on ilo tanssia ja liikkua helteisenäkin päivänä.

Maksihame kesäksi

Nilkkapituinen maksihame on taattua rantamuotia tänäkin kesänä. Pitkään hameeseen on helppo yhdistellä erilaisia yläosia ja se soveltuu käytettäväksi pelkkien bikinienkin kanssa. Rohkeimmat valitsevat läpinäkyvän vaatteen, joka suojaa myös hieman auringolta.

Vertaa parin vuoden takaisiin trendeihin…..

Joitakin rantamuodin trendejä vuonna 2021 olivat:

  1. Korkeavyötäröiset bikinit: Korkeavyötäröiset bikinit olivat suosittuja ja ne tarjosivat hieman enemmän peittävyyttä verratuna perinteisiin matalavyötäröisiin bikineihin. Ne loivat retrohenkisen ilmeen ja korostivat naisellisia muotoja.
  2. Värikkäät ja kuvioidut uimapuvut: Käytettiin rohkeita värejä, kuten kirkkaita neonvärejä ja pastellisävyjä. Myös erilaiset kuviot, kuten kukat, raidat ja eläinkuviot, olivat suosittuja.
  3. Röyhelöiset yksityiskohdat: Röyhelöt lisäsivät leikkisyyttä ja naisellisuutta rantamuotiin. Röyhelöitä nähtiin usein yläosissa, alaosissa tai uimapukujen helmassa.
  4. Leveälahkeiset rantashortsit: Leveälahkeiset rantashortsit olivat trendikkäät ja mukavat vaihtoehdot uimapuvuille. Ne tarjosivat peittävämmän vaihtoehdon ja sopivat hyvin rantakävelyille ja ranta-aktiviteetteihin.
  5. Klassinen raidallinen rantamuoti: Raidat ovat aina suosittuja rantamuodissa. Niitä nähtiin niin bikineissä kuin uimapuvuissakin. Eri leveyksillä ja suunnilla olevat raidat loivat erilaisia visuaalisia vaikutuksia.
  6. Kestävä rantamuoti: Ympäristöystävälliset materiaalit ja vastuulliset suunnitteluperiaatteet ovat saaneet entistä enemmän huomiota rantamuodissa. Kestävät uimapukubrändit, jotka käyttävät kierrätysmateriaaleja tai kestävän kehityksen periaatteita, ovat saavuttaneet suosiota.

On tärkeää muistaa, että muoti on subjektiivinen ja yksilöllinen asia. Jokainen voi valita oman tyylin ja pukeutua niin kuin itse haluaa. Trendit tarjoavat vain suuntaa-antavia viitteitä siitä, mitä voi olla saatavilla ja suosittua tietyllä hetkellä.