Estetiikkasi tähtien mukaan: Venus syntymäkartallasi osa 1

Löydä itseilmaisusi tähtikarttasi avulla

Tuntuuko koskaan siltä, että vaatekaappisi ei todella heijasta sisäistä olemustasi ja ainutlaatuista kauneuttasi? Ehkä on aika sukeltaa astrologian maailmaan ja löytää taito pukeutua Venus-merkkisi mukaan.

Venus, rakkauden, kauneuden ja estetiikan planeetta, vaikuttaa merkittävästi muotimieltymyksiimme ja henkilökohtaiseen tyyliimme. Yhdistämällä vaatevalintasi Venus-merkkisi kanssa voit avata aivan uuden tason itseilmaisulle ja itsevarmuudelle.

Tämä on juttusarjan ensimmäinen osa, jossa käsittelemme horoskooppimerkit Oinaasta Neitsyeen. Juttusarjan toisen osan löydät täältä.

Mikä on Venus-merkki ja kuinka selvitän omani?

Venus-merkkisi määrittyy sen mukaan, missä Venus oli syntymähetkelläsi taivaalla. Voit selvittää Venus-merkkisi helposti esimerkiksi täällä.

Miksi et siis omaksuisi sisäistä kauneuttasi ja antaisi Venus-merkkisi loistaa vaatekaappisi kautta? Se on kaunis tapa ilmaista ainutlaatuista olemustasi ja säteillä itseluottamusta ja aitoutta.

Venus Oinaassa: Intohimo, dynaamisuus ja impulsiivisuus

Oinas on rohkea ja tulinen boss babe. Energiasi on voimakas ja määrätietoinen, kuten Oinaan hallitseva planeetta Mars. Mieti, ”miten voin ilmaista itseni voimakkaalla tavalla tänään?”

Oinaan tyyliä kuvaavia sanoja ovat tyylikäs, rohkea, näyttävä ja ikoninen. Suosi voimakkaita värejä, näyttäviä leikkauksia ja särmikkäitä asukokonaisuuksia.

Venus Härässä: Stabiilius, lojaalius, ylellisyys ja kauneus

Härkä on aistillinen ja maanläheinen. Sinulle sopivat vartalonmyötäiset, kurvejasi korostavat vaatteet. Hänet tunnistaa herkullisen tuoksuisista hajuvesistä ja hiljaisesta kauneudesta. Hänen vaatekaapistaan löytyy design-laukkuja, avokärkisiä kenkiä ja kalliita tuoksuja.

Härän tyyliä kuvaavia sanoja ovat säteilevä, naisellinen, ylellinen ja varakas. Suosi keväisiä ja luonnonläheisiä sävyjä, ajattomia ja naisellisia leikkauksia ja laadukkaita materiaaleja.

Venus Kaksosissa: Uteliaisuus, meneväisyys ja leikkisyys

Kaksonen on valmis mihin tahansa, aina menossa kahvikuppi kädessä. Venus Kaksosissa ei voi pysyä paikallaan liian kauan, hän on aina valmis siirtymään seuraavaan sosiaaliseen tapahtumaan, joten mukavat, mutta tyylikkäät vaatteet ovat kaiken a ja o.

Kaksosen tyyliä kuvaavia sanoja ovat itsevarma, trendikäs, kokeileva ja seksikäs. Ajattele todella tyylikästä farkkuparia ja söpöjä Veja-lenkkareita. Kokeile leikitellä väreillä ja yhdistellä naisellisia linjoja suoriin tai maskuliinisiin tyyleihin.

Venus Ravussa: Luovuus, romanttisuus ja hoivaavuus

Rapu on todellinen kodinhengetär. Hän rakastaa vaatteita, jotka tuntuvat päällä mukavilta, mutta ovat samalla naisellisen pehmeitä, romanttisia ja tyylikkäitä.

Ravun tyyliä kuvaavia sanoja ovat pehmeys, ilmavuus, naisellisuus ja vintage. Hän rakastaa nostalgisia vaatekappaleita, jotka henkivät menneiden vuosikymmenten ajatonta charmia. Suosi pukeutumisessa pehmeitä materiaaleja ja linjoja, esimerkiksi mukavia neuleita ja silkkipuseroita, sekä vaaleita, viileitä ja klassisia sävyjä.

Venus Leijonassa: Rohkeus, leikkisyys ja lämpö

Leijona on aina show’n tähti, joten hän pukeutuu sen mukaisesti. Leijonan vaatekaapista löydät isoja laseja, rohkeita valintoja, paljon väriä ja dramaattisuutta.

Leijonan tyyliä kuvaavia sanoja ovat ylellinen, rohkea, värikäs ja laadukas. Muotivinkki Leijonalle: pari pinkkejä Dior-tyylisiä aurinkolaseja viimeistelee minkä tahansa lookin ja suuret, rohkeat Balenciaga-tyyliset korvakorut tuovat särmää asuun kuin asuun.

Venus Neitsyessä: Käytännöllisyys, järjestelmällisyys, huolellisuus ja tyylikkyys

Neitsyen tyyli tunnetaan siitä, että hänen asunsa on aina siisti, puhdas ja viimeistä yksityiskohtaa myöten harkittu. Niinpä Neitsyt näyttää aina vaivattoman tyylikkäältä ja chiciltä.

Neitsyen tyyliä kuvaavia sanoja ovat minimaalinen, naisellinen, tyylikäs ja vaivaton. Ajattele klassista asua, esimerkiksi korkeavyötäröisiä farkkuja ja tyylikästä paitapuseroa yhdistettynä vaaleasävyiseen laukkuun. Suosi neutraaleja sävyjä, yksinkertaisen klassisia linjoja ja luonnonmateriaaleja.

Lue jatkoa jutulle täältä.