GLOBAL LIVING – POHJOISMAISIA TAPETTEJA KANSAINVÄLISELLÄ OTTEELLA

Global Living on vahvasti ilmaisuvoimainen pohjoismainen tapettimallisto, jolle tuovat ilmeikkyyttä hienosti tasapainotetut sävymaailmat ja kuviot kansainväliseen tyyliin. Studio Engbladin suunnittelijat inspiroituivat vuosisatoja meihin vaikuttaneet kulttuurit ja perinteet. Koko mallisto huokuu hienostuneisuutta, ja värimaailma on tyyni ja luonnollisen harmoninen. Tapettien mattapinnat kutsuvat koskettamaan ja yhdistyvät ylelliseen hohteeseen.

Bamboo Garden 6467

Aasian luonto, hiekka-aavikot keitaineen sekä alkuperäkansojen symbolimaailma ovat esimerkkejä malliston taustalla vaikuttaneista teemoista. Global Living -tapettimalliston avulla voit tuoda kotiisi ripauksen tunnelmaa matkoilta ympäri maailmaa. Suunnittelijoidemme tapeteissa näkyvät vaikutteet maapallon joka kolkasta. Madeleinen Sidemo, Studio Engbladin Senior Designer kertoo: ”Suunnitelijana minulle malliston kaikki kuviot ovat erilaisia ja viestivät omintakeisesti erilaisia tunnelmia”. Desert Horizon on kuin keidas aavikolla, ja kun kosketat tämän tapetin pintaa kädelläsi, voit tuntea aavikon hiekan. Bamboo Garden on kuin rentouttava kävelyhetki bambupuiden metsässä; tyylitelty, yksinkertaisen kaunis ja meditatiivinen.”

Engblad & Co (aik. Eco Wallpaper) on ruotsalainen tavaramerkki, joka inspiroi moderniin ja rentoon sisustustyyliin, jossa kaikki tuntevat olonsa kotoisaksi. Mallistoissa näkyy samanaikaisesti sekä elegantti ja rauhallinen skandinaavinen design että kansainväliset vaikutteet. Engblad & Co on osa WallVision-konsernia kuten myös Boråstapeter, Mr Perswall, Cole & Son ja Wall&decò.