Gloria Fashion Show on syysmuodin ilotulitusta

Helsingin Kaapelitehtaan Merikaapelihalli muuntuu elo–syyskuun taitteessa jälleen kansainvälisen luokan catwalkiksi. Upean muotinäytöksen lisäksi kävijät pääsevät nauttimaan monipuolisesta viihde-elämyksestä, jossa esiintyvät Ellinoora, DCA Dancers sekä Jarkko Valteen ja Osku Heiskasen ShoWhat-ryhmä.

Vuoden upein muotitapahtuma Gloria Fashion Show täyttää taas Kaapelitehtaan Merikaapelihallin upean ylellisissä ja rennoissa tunnelmissa elo–syyskuun vaihteessa. Loppuunmyydyn show’n näkee paikan päällä lähes 3000 katsojaa. Huippusuosittu tapahtuma myös livestriimataan muun muassa Ilta-Sanomien ISTV:ssä.

”Syksyn tyylikkäin show on aivan kohta, ja on hauska huomata miten itsekin oikein odotan pääseväni näihin ihaniin juhliin”, Glorian päätoimittaja Saila-Mari Kohtala kertoo tunnelmista kulissien takaa.

Gloria Fashion Show on ainoa kuluttajille suunnattu muotitapahtuma, jossa on mahdollisuus tutustua tulevan kauden muotiin, trendeihin, vaatteisiin ja asusteisiin. Yleisölle on tarjolla kolme huipputason muotinäytöstä lauantaina 1.9. klo 15, 17 ja 19. Lisäksi edellisenä iltana järjestetään legendaarinen tähtiä ja julkisuuden henkilöitä vilisevä kutsuvierasnäytös.

Muotinäytöksen malleina nähdään muun muassa Angelika Kallio, Pipsa Hurmerinta, Nina Björkman ja Jaana Ukkola. Prisman Muoti kuuluu kaikille -sisääntuloissa ovat mukana muun muassa Ninja Sarasalo, Maija Mattila ja Erja Häkkinen, jonka teini-ikäiset lapset Hugo, 17, ja Aina, 13, ovat myös catwalkilla – ensimmäistä kertaa.

”Nykymuodin kirjo on paljon laveampi kuin muinoin. Myös Gloria-naiset yhdistelevät ylellisempien tuotteiden kanssa edullisempia ja kierrätettyjä vaatteita sekä asusteita”, Kohtala sanoo.

Syksyn upean muodin lomassa katsojat näkevät Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa huikean viihdenäytöksen, jonka tähtinä ovat muun muassa Ellinoora, Tanssikoulu DCA Dancersin lahjakkaat tanssijat sekä Jarkko Valteen ja Osku Heiskasen ShoWhat-dragshow StepUp-tanssiryhmän kanssa. DJ-kaksikko D.R.E.A.M. eli Taika Mannila ja Lina Schiffer pitävät näytösten tunnelmat korkealla.

Gloria Fashion Show 2018

Kaapelitehtaan Merikaapelihalli, Tallberginkatu 1, sisäänkäynti Tammasaarenlaiturin puolelta

Perjantaina 30.8. kutsuvierasnäytös klo 20

Lauantaina 1.9. yleisönäytökset klo 15, 17 ja 19, näytökset on lähes loppuunmyyty

#GFS18