Haluatko kirjoittaa ja esitellä harrastuksesi

Jos osaat kirjoittaa ja ennen kaikkea haluat kirjoittaa, ja haluat kirjoittaa nimenomaan harrastuksestasi, nyt olisi siihen hyvä tilaisuus. Sivustomme www.harrasta.net julkaisee maksutta kirjoituksia eri harrastuksista ja avatessamme sivuston teimme alusta alkaen sivustolle osastoja kuten askartelu, kädentaito, liikunta, lukeminen, musiikki, pelaaminen, taide ja tähtitiede ja nyt etsimme harrastajia, jotka haluaisivat kertoa omasta harrastuksestaan omin sanoin.

Julkaisemme harrastuskirjoitukset, joiden tulee olla noin kaksi A4-sivua eli vähintään 500 sanaa ja enintään 1200 sanaa pitkiä. Voit liittää kirjoitukseen myös pari kuvaa, mutta se ei ole millään tavalla välttämätöntä. Jos haluat sisällyttää artikkeliisi maininnan yhdistyksestä tai seurasta, missä harrastustasi voi harrastaa, voit tehdä senkin. Voit myös laittaa yhteystiedot seuraasi näkyville sekä koska ja missä kokoonnutte.

Harrasta.net sivuston syy on, että Suomesta ei todellakaan löydy liikaa paikkoja, joka olisi erikseen omistettu erilaisille harrastuksille ja siksi toivommekin erilaisten alojen harrastajien lähettävän meille tekstejään, todella hyvistä kirjoituksista maksamme pienen 50 euron kirjoituspalkkion.

Jos siis haluat omalle harrastuksellesi tai koirallesi, hevosellesi, seurallesi näkyvyyttä, tartu näppäimistöön ja kirjoita meille teksti. Me kyllä oikoluemme sen ennen julkaisua ja korjaamme pahimmat kirjoitusvirheet.

Tervetuloa sivustolle vaikka vain lukijaksi!