Heidi Klumilta ja Lidliltä vaatemallisto värikkään arjen puolesta

Heidi Klumin Lidlille suunnittelema syysmallisto hehkuu kauniissa punaisen sävyissä. Klumin viides Lidl-mallisto kantaa nimeä #letsshakeitup ja se tulee Suomessa myyntiin lokakuun alussa. Mallisto koostuu vaatekaapin peruspilareista eli helposti yhdisteltävistä vaatteista, joihin suunnittelija on tuonut vauhtia pinkin ja punaisten marjojen sävyillä.

Lidlin ja Heidin Klumin viides yhteinen mallisto koostuu siisteistä ja värikkäistä toimisto- ja arkivaatteista. Klassiset leikkaukset yhdistettynä herkullisiin punaisen sävyihin tuovat väriä harmaaseen syysarkeen. Monipuolinen mallisto pitää sisällään kenkiä, laukkuja, vaatteita ja asusteita, joiden hinnat vaihtelevat 3,99 eurosta 39,99 euroon.

”Tykkään klassikoista, kuten trensseistä, poolopaidoista ja suorista housuista. Uudessa Lidl-mallistossani nämä perusvaatteet hehkuvat raikkaissa punasävyissä – värin ansiosta tavallisistakin vaatekappaleista tulee katseenvangitsijoita” Heidi Klum kertoo malliston filosofiasta.

Perusvaatteita – uudella twistillä ja modernisti yhdisteltynä

Kirkasta pinkkiä ja tummanpuhuvaa burgundia: uusi Esmara by Heidi Klum -mallisto piristää arkea punaisen eri sävyillä. Tulenpunaiset suorat housut, intensiivisen pinkki oversize-neuletakki tai viininpunaiset nahkanilkkurit ovat vaatekaapin ilopillereitä. Punaisen sävyihin on helppo yhdistää täyteläistä mustaa ja pehmeää beigeä.

”Uudessa naisten mallistossa on arjen pelastajia hillityissä väreissä ja rohkeissa punaisen sävyissä. Malliston vaatteita on helppo yhdistellä oman luovuuden ja oman tyylin mukaan omaan arkeen sopiviksi asukokonaisuuksiksi”, Lidl Suomen mainospäällikkö Christian Saukkola summaa.

Mallisto saatavilla Suomen Lidleissä 1.10.2018

Suomen yli 170 Lidl-myymälässä viides Lidl Fashion Week alkaa maanantaina 1. lokakuuta. Poikkeuksena ovat Helsingissä Sörnäisten, Citycenterin ja Lönnrotinkadun myymälät, joissa mallistoa ei myydä. Kansainvälisesti mallisto tulee saataville Lidlin verkkokauppoihin ja yli 10 000 Lidl-myymälään 27 Euroopan maassa ja Yhdysvalloissa. Naisten vaatteiden kokovalikoima on 34–44 ja kenkien kokovalikoima on 36­-41.

Instagram: @lidlsuomi
Facebook:
lidlsuomi
#LETSSHAKEITUP #esmarabyheidiklum