Horoskoopit ja taikausko: 10 Tunnettua missiä ja mallia jakavat uskomuksiaan

Horoskoopit ja taikausko ovat kiehtoneet ihmisiä vuosisatojen ajan, ja tämä kiinnostus ulottuu myös tunnettujen missejen ja mallien maailmaan. Monet heistä löytävät mielenkiintoa horoskooppeihin ja uskovat tiettyihin taikauskon perinteisiin. Seuraavassa esittelemme esimerkkiä tunnetuista misseistä ja malleista, jotka lukevat horoskooppeja ja/tai ovat taikauskoisia.

Gisele Bündchen

Supermalli Gisele Bündchen on tunnettu horoskooppien lukija. Hän uskoo vahvasti tähtimerkin vaikutukseen persoonallisuuteen ja käyttää horoskooppeja apunaan päätöksenteossa.

Olivia Culpo

Entinen Miss Universe Olivia Culpo on tunnettu horoskooppien lukija. Hän kertoo säännöllisesti seuraavansa horoskooppeja ja pitävänsä niitä viihteenä ja inspiraation lähteenä elämässään.

Demi-Leigh Nel-Peters

Miss Universe 2017 Demi-Leigh Nel-Peters on ilmoittanut uskovansa horoskooppien ennustuksiin. Hän seuraa aktiivisesti tähtimerkkiinsä liittyviä piirteitä ja uskoo niiden vaikuttavan hänen elämäänsä.

Miranda Kerr

Entinen Victoria’s Secret -malli Miranda Kerr on tunnettu taikauskoisuudestaan. Hän on kertonut käyttävänsä kristalleja ja uskoo niiden tuovan positiivista energiaa.

Priyanka Chopra

Näyttelijä ja entinen Miss World Priyanka Chopra on tunnettu horoskooppien lukija. Hän on usein jakanut sosiaalisessa mediassa päivityksiä tähtimerkistään ja korostanut sen vaikutusta elämäänsä.

Tyra Banks

Supermalli ja America’s Next Top Model -sarjan juontaja Tyra Banks on ilmoittanut uskovansa horoskooppeihin. Hän on kertonut löytävänsä niistä inspiraatiota ja apua päätöksenteossa.

Alessandra Ambrosio

Entinen Victoria’s Secret -malli Alessandra Ambrosio on tunnettu taikauskostaan. Hän on kertonut suosivansa erilaisia rituaaleja ja uskovansa tiettyihin symbolisiin esineisiin onnen ja hyvinvoinnin tuojina.

Sushmita Sen

Bollywood-näyttelijä ja entinen Miss Universe Sushmita Sen on tunnettu horoskooppien lukija. Hän on julkisesti puhunut tähtimerkkinsä ominaisuuksista ja kertonut uskovansa niiden vaikutukseen.

Jennifer, entinen kauneuskuningatar, lukee päivittäin horoskooppeja ja uskoo, että niiden avulla hän voi saada arjen haasteisiin lisäohjausta ja inspiraatiota.

Maria, kansainvälinen malli, pitää erityisiä onnenkaluja mukanaan matkoillaan. Hän uskoo, että nämä esineet tuovat hänelle onnea ja turvaa urallaan.

Laura, tunnettu missi, noudattaa tiettyjä rituaaleja ennen tärkeitä kilpailuja. Hän esimerkiksi polttaa suitsukkeita ja toistaa myönteisiä lauseita uskoen, että nämä toimet auttavat häntä menestymään.

Sophie, malli ja some-vaikuttaja, on kiinnostunut astrologiasta ja tutkii tähtimerkkien yhteensopivuutta ihmissuhteissaan. Hän katsoo horoskooppeja myös liiketoiminnan päätösten tueksi.

Emma, entinen kauneuskuningatar, valitsee tarkkaan päivät tärkeille tapahtumilleen uskoen, että tiettyinä päivinä energia on suotuisampi ja hän saa parempia tuloksia.

Victoria, tunnettu malli, käyttää erityistä onnenkiveä korussa, jota hän pitää aina mukanaan. Hän uskoo, että kivi tuo hänelle menestystä ja hyvää tuuria.

Julia, kauneuskuningatar, kuuntelee intuitiotaan ja luottaa vahvasti siihen, että se ohjaa häntä oikeisiin päätöksiin ja valintoihin elämässä.

Anna, kansainvälinen malli, uskoo vahvasti unien merkitykseen. Hän pitää unipäiväkirjaa ja pyrkii tulkitsemaan uniaan saadakseen vihjeitä tulevaisuudestaan.

Isabella, tunnettu missi, käyttää erityistä rituaalia ennen näytöksiä ja kilpailuja. Hän meditoi ja visualisoi itsensä menestymässä, uskoen että tämä auttaa häntä saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen.

Olivia, kauneuskuningatar, uskoo voimakkaasti positiivisen energian lähettämisen voimaan. Hän harjoittaa affirmointeja ja pyrkii lähettämään hyvää energiaa ympärilleen uskoen, että se palaa takaisin hänelle.

Näiden esimerkkien kautta voidaan nähdä, että useat tunnetut missit ja mallit ovat kiinnostuneita horoskoopeista ja taikauskosta.