Iltapukuloistoa: Paula Joukanen valittiin Miss Suomeksi 2023

Miss Suomeksi 2023 valittiin 22-vuotias Espoolainen Paula Joukanen. Hän kertoi olevansa täysin häkeltynyt voitostaan ja pitävänsä sitä kuin unena.

Nainen voi olla sekä kaunis että älykäs

Paula Joukanen on oikeustieteen opiskelija ja vaikka voitto saattaakin viivästyttää opintoja, hän uskoo tulevansa myös juristiksi. Hänellä on suunnitelmia laajentaa toimintaansa hyväntekeväisyyteen ja toimia nuorten esikuvana. Hän haluaa korostaa koulutuksen tärkeyttä sekä naisten mahdollisuuksia olla sekä ulkoisesti viehättäviä että akateemisesti tai urheilullisesti lahjakkaita.

Joukanen esiintyy Huomenta Suomessa sunnuntaiaamuna. Serina Suvilahti Turusta valittiin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi ja Maisa Alatalo Tampereelta toiseksi perintöprinsessaksi.

Finaaligaalassa paljettien hehkua

Missikisojen finaaligaala on yksi kilpailun kohokohdista, jossa kilpailijat voivat loistaa upeissa ja näyttävissä puvuissaan. Gaala huipentuu uuden Miss Suomen kruunaamiseen.

Finaaligaalassa nähtävät puvut vaihtelevat suuresti, mutta yleensä ne ovat elegantteja, hienostuneita ja täynnä yksityiskohtia. Tänä vuonna Miss Suomi -finalistit edustivat upeissa, tyköistuvissa paljettipuvuissa, jotka kimaltelivat jalokivien sävyissä. Paljetit sopivat hyvin myös syksyn ja talven juhlakauteen – inspiroidu itsekin paljeteista ja jalokivien sävyistä!