Inspiraatiota kesäjuhliin – 5 juhlatrendiä

Koulunpäättäjäiset, valmistujaiset, häät, juhannus – tulevina kuukausina on monta aihetta juhlaan. Klingel listaa 5 kesäistä juhlatrendiä, joista voi hakea inspiraatiota kevään ja kesän pieniin ja suuriin juhlahetkiin. 

Leveä, pohjepituinen hame
Tänä kesänä ei ole epäilystäkään siitä, mikä on hameen oikea pituus. Midimitta on nyt suositumpi kuin koskaan, ja yhä useampi pukee yllensä tämän upeasti hulmuavan, pohjepituisen mallin. Yhdistä hameeseen remmisandaalit tai -sandaletit, jotka saavat katseet kohdistumaan nilkkoihin.

Vartaloa korostavaa ja kukallista
Kukkakuosit kuuluvat kesään, ja tänä kesänä näemmekin juhlamekkojen ikisuosikin, kotelomekon, upeissa kukkakuoseissa. Valitse väriksi kevään trendiväri laventeli tai satsaa ihanaan puuteriroosan upeilla magnolioilla kuvioituna.

Kuvioitua maksimittaa
Tee näyttävä sisääntulo mukavassa maksimittaisessa mekossa. Korkeat korot ja suuret korut asustavat myös hillityn jerseymekon juhlakelpoiseksi. Maksimekoissa yhdistellään mielellään erilaisia kuoseja, kuten orgaanisia kukka- tai paisley-kuoseja abstraktimpiin ja suoralinjaisempiin kuoseihin.

Yhtenäinen setti
Kaksi- tai useampiosainen asukokonaisuus antaa aina harkitun vaikutelman. Klassinen housuasu on siksi aina varma valinta. Mutta setti voi olla myös toppi ja hame tai mekko ja bolero. Setin osat toimivat myös erikseen käytettyinä, mikä antaa lukemattomia uusia yhdistelymahdollisuuksia.

Valitse vekkejä!
Pliseerattu hame on suosittu myös tänä kesänä, ja se saa nyt seuraa pliseeratuista yläosista ja mekoista. Myös pliseeratut culottes-housut ovat elegantti vaihtoehto hameelle. Pliseeratut vaatteet ovat erinomaiset myös matkalle mukaan otettaviksi. Ne ovat keveitä, vievät vain vähän tilaa eivätkä rypisty – siis oiva yhdistelmä tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä!

______________________________________________________________________

Mallisto on myynnissä osoitteessa http://www.klingel.fi sekä kuvastoissa.