Kotimainen Mjuk yhdistää kaksi megatrendiä: designhuonekalut ja vastuullisen kuluttamisen

Mjuk on uusi kiertotaloutta tukeva startup, joka mullistaa käytettyjen huonekalujen kaupankäynnin. Innovatiivisella palvelullaan Mjuk tarjoaa elämää helpottavia ratkaisuja ja vastuullisia valintoja huonekalukauppojen yhteydessä. Nopeasti kasvava yritys mahdollistaa myyjälle satojen eurojen tienestit sekä kuluttajalle huonekaluoston huomattavasti huokeampaan hintaan – ja kaiken tämän hävikkiä vähentäen sen lisäämisen sijasta.

Muuton, remontin tai uuden sisustuksen myötä syntyy usein tarve ostaa uusia huonekaluja, ja täten myös hankkiutua eroon vanhoista käyttökelpoisista kalusteista. Tilanteen saa helposti käännytettyä ympäristöystävälliseksi ja lompakkoa suosivaksi teoksi tukeutumalla uuteen second hand -huonekalumarkkinapaikkaan Mjukiin. Mjuk on aivan uudenlainen konsepti, joka tarjoaa markkinoiden helpoimman tavan ostaa tai myydä käytettyjä huonekaluja.

Mjukin palvelu sisältää huonekalujen noudon, kuljetuksen, pesun, kuntotarkastuksen, markkinoinnin ja varastoinnin myyjän puolesta. Myyjänä säästät sekä aikaa että vaivaa, ja rahat saapuvat luonnollisesti tilillesi heti huonekalun löytäneen uuteen kotiinsa. Ostajalle Mjukin verkkokauppa tarjoaa modernin ja turvallisen tavan tehdä second hand -löytöjä ja valikoimasta löytyy niin design-helmiä kuin myös arjen suosikkeja. Sisustaminen second hand -huonekaluilla on trendikäs ja kestävä valinta ja usein suosikkimerkit voivat olla jopa satoja euroja edullisempia second hand -ostoina.

Halusimme luoda mahdollisimman vaivattoman ja asiakaslähtöisen palvelun, jotta käytettyjen huonekalujen myynti tai ostaminen tuntuisi luonnolliselta ja helposti lähestyttävältä hankkeelta. Tavoitteemme on helpottaa asiakkaiden arkea ja mahdollistaa tyylikkäitä ja ympäristöystävällisiä second hand -huonekalukauppoja.” kertoo Max Heino, yksi Mjukin perustajista.

Kuluttajia kannustetaan jatkuvasti tekemään tietoisempia hankintoja, mutta joskus nämä valinnat tuntuvat hyvin monimutkaisilta ja vaivalloisilta. Mjukin valikoimasta löytyy second handina niin Artekia ja Fritz Hansenia kuin myös Ikeaa, Iskua ja BoConceptia. Mjuk kuntotarkastaa ja luokittelee kaikki tuotteet mahdollistaen turvallisia, vaivattomia ja ympäristöystävällisiä second hand -löytöjä. Täten kaikki voittavat ja luonto kiittää!

Enemmänkin suomalaisesta vastuullisuudesta voit lukea www.vastuullinensuomi.fi sivustolla