Kylpyhuonetrendeissä 2019 – pelkistetyt muodot ja hiotut yksityiskohdat

K-Raudan kylpyhuonetrendeissä 2019 ovat pinnalla sekä selkeät muodot että hiotut yksityiskohdat. Vaaleat värit vallitsevat, mutta niitä täydennetään muun muassa lämpimillä metallisävyillä. Koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäaikainen hankinta, on niiden kestettävä muotoilultaan ja laadultaan aikaa.

Vaalean valoisa kylpyhuone on edelleen ajankohtainen ja suosii nyt siroja, pelkistettyjä muotoja. Yksityiskohdilla luodaan kylpyhuoneelle persoonallinen ilme ja kauniit pientavarat, kuten parfyymipullot pääsevät esille keveissä seinähyllyköissä. Ilmavaan vaaleaan yhdistetään rouheutta, luonnonmateriaaleja ja lämpimiä metallinsävyjä. Laatoitukseen saa vaihtelua erilaisilla ladontatavoilla ja uuden muotoisilla laatoilla.

”Nousevana trendinä on myös se, että sekä seinät että lattiat laatoitetaan samalla lattialaatalla – vain laatan kokoa vaihtaen. Näin luodaan yhtenäinen, ylellinen ja kuitenkin rauhallinen kokonaisuus,” kertoo tuotepäällikkö Virpi Korhonen K-ryhmästä.

Cello Wave -kylpyhuonekaluste, – kaappi ja – peili, lattialaatta Art Collection

Kylpyhuonekalusteiden on kestettävä muotoilultaan ja laadultaan aikaa.Yksinkertaisen tyylikkäät Cello Wave –kylpyhuonekalusteet sopivat moderniin sisustukseen. Valkoisen lisäksi Wave-sarja on saatavana myös kontrastia tuovana grafiitin harmaana. Kaarevareunaisen Cello Wave –peilin muotokielessä on hauskasti ripaus 70-lukua. Peiliin voi yhdistää kosteisiin tiloihin sopivan siron ja tehokkaan RB-LED-valaisimen. Näyttävässä Art Collection -lattialaatassa on marokkolaishenkeä.

Valkoinen ja vaalean vihreä Cello Rhombus -seinälaatta

Cello Rhombus -laatan salmiakkimuodolla saa upeaa seinä- tai lattiapintaa. Laatan värivaihtoehdot ovat valkoinen, vaalean vihreä, vaalean sininen, vaalean harmaa ja musta. 

Seinälaatta Sunrise Cabernet 60×60 cm, lattialaatta Sunrise Cabernet 30×60 cm, Cello Wave -kylpyhuonekaluste, -allas ja -peilikaappi sekä LED-valaisin

Seinän lasittamaton ja läpivärjätty lattialaatta Sunrise Cabernet on kokoa 60×60 cm, lattialla sama laatta kokoa 30×60 cm. Laatan pinta jäljittelee luonnollista kiven ulkonäköä sekä tuntumaa ja laatan rektifioidut reunat mahdollistavat kapeankin saumausvälin. Kevyen, metallista valmistetun pyöreän Cello Dia -seinähyllyn halkaisija on 50cm.