Liila, käärmekuosi ja hopea valloittavat syksyn kengissä ja asusteissa

Asuste- ja kenkämuodissa nähdään tänä syksynä runsaasti käärmekuosia, hopeaa, purppuraa ja mustavalkoista. Klingel nostaa valikoimastaan esiin syksyn vahvimmat kenkä- ja asustetrendit.

Muotisyksy 2019 tuo mukanaan muun muassa nilkkureita ja avokkaita herkullisissa liilan ja hohtavissa hopean sävyissä. Lisäksi syksyllä nautitaan erilaisista kuoseista, joista vahvimpia ovat käärmekuosi sekä uuteen nousuun kohonneet ruutukuosit. Yksityiskohtaisesti somistetut laukut, suuret korut ja ihanasti lämmittävät, helmikoristellut myssyt piristävät viileinä syyspäivinä.

Purppuran ja luumun sävyjä

Syksy on värikylläistä aikaa. Harmonisten ruskan värien seuraksi nouseekin tänä syksynä uusi näyttävä väritrendi, liila. Kauden asuste- ja kenkävalikoimassa komeilee purppuraa, luumua, violettia ja magentaa, joita täydentävät indigon- ja yönsininen. Mehevän liilan väriset korot sopivat erinomaisesti syksyn juhlatilaisuuksiin, kun taas matalat, siniset kävelykengät toimivat monipuolisesti arkikäytössä.

Hopeanhohtoa ja mustavalkoista

Hopeanhohtoiset yksityiskohdat täydentävät suvereenisti täyteläisiä marjan ja liilan sävyjä. Hopeanväriä nähdäänkin syksyn asustemallistoissa muiden metallinhohtoisten sävyjen ja ajattoman mustavalkoisen kanssa. Syvät liilan sävyt yhdistettynä kiiltäviin tennareihin tai mustavalkoiseen, kiiltonahkajäljitelmästä valmistettuun pikkulaukkuun luovat ylellisen ja samalla pelkistetyn tyylikkään kokonaisvaikutelman.

Kuvioita ja yksityiskohtia

Muotimaailmaan levinnyt viidakkokuume ei ota laantuakseen, ja syysmuodissa nähdäänkin vielä runsaasti leoparditäpliä ja seepraraitoja. Syksyn ehdottomasti kuumin kuviotrendi on kuitenkin käärmekuosi. Matelijakuosi on luikertanut tiensä asusteisiin ja kenkiin aina teräväkärkisistä korkonilkkureista mataliin loafereihin.

Myös vanha suosikki, glencheck-ruutukuosi, on tehnyt paluun. Tämä klassinen, pientä ja isoa ruutua yhdistävä kuosi tuo hivenen särmää ja jopa leikkisyyttä asuun. Glencheck-ruutua löytyy niin kengistä ja laukuista kuin muistakin asusteista, joko yksityiskohtana tai täysin ruudullisena.

Mallisto on myynnissä osoitteessa http://www.klingel.fi sekä kuvastoissa.

Lähde: MyNewsDesk