Mitä syntymävuodenaikasi kertoo vaatetyylistäsi?

Kevät

Maaliskuussa, huhtikuussa tai toukokuussa syntyneet ovat yleensä hyvin optimistisia ja löytävät valon jopa synkimmistä tilanteista. Keväällä syntyneillä on hyperthymic-temperamentti, mikä tekee heistä positiivisempia kuin muilla vuodenaikoina syntyneillä. He osoittavat usein suurta optimismia, eivätkä tarvitse paljon aikaa innostuakseen ideasta. He ovat usein lahjakkaita taiteellisessa luomisessa.

Toisaalta kaikki ei ole heillä ruusuista, sillä tutkimusten mukaan kevään vauvat ovat myös alttiimpia kliiniselle masennukselle. Vuonna 2012 Isossa-Britanniassa tehdyn massiivisen 58 000 henkilön tutkimuksen mukaan yleisintä tämä on niiden keskuudessa, jotka ovat syntyneet toukokuussa.

Keväällä syntyneet ihmiset, jotka ovat tunnettuja optimistisesta ja positiivisesta luonteestaan, todennäköisesti suosivat vaatteissaan kevyitä ja raikkaita sävyjä. Kirkkaat pastellit, kuten vaaleanpunainen, minttu vihreä ja vaaleansininen, voivat olla suosittuja valintoja. Materiaaleista kevyet kankaat kuten silkki ja puuvilla sopivat hyvin kevään vaatevalikoimaan. Tyylillisesti he saattavat suosia raikkaita ja naisellisia leikkauksia, kuten kukkamekkoja ja kevyitä neuleita. Hiustyyleissä ja meikeissä he saattavat suosia luonnollisuutta ja raikkautta, esimerkiksi kevyitä aaltoja hiuksissa ja pehmeitä pastellivärejä meikissä.

Kesä

Samoin kuin kevät, kesäkuun, heinäkuun ja elokuun vauvat ovat hyvin onnellisia valon määrän vuoksi syntymän jälkeen, vaikka väitetäänkin, että kesävauvat voivat kantaa talvivauvojen piirteitä, jos äitisi raskausaika oli joulukuussa, tammikuussa tai helmikuussa.

Kesäkuussa, heinäkuussa ja elokuussa syntyneillä ihmisillä on sellainen temperamentti, joka tekee heistä alttiita usein vaihteleville mielialan vaihteluille. He ovat myös altiimpia rakastumaan hyvin nopeasti, he vaihtavat työpaikkoja useammin ja ovat alttiimpia konflikteille.Jos ajattelet, että tämä on varoitus merkki kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, älä huoli, koska kaksisuuntaiset diagnoosit ovat tutkimusten mukaan alhaisimmat elokuussa syntyneillä.

Kesällä syntyneet ihmiset, joilla on taipumus vaihteleviin mielialoihin, voivat suosia vaatteissaan pirteitä ja eloisia värejä heijastaakseen aurinkoista luonnettaan. Aurinkoinen keltainen, oranssi ja turkoosi voivat olla suosittuja värivalintoja. Kevyet ja ilmavat materiaalit, kuten pellava ja ohut puuvilla, sopivat hyvin kesävaatteisiin. Tyyli voi olla rennon boheemi, ja vaatekaapissa voi olla esimerkiksi kesämekkoja, crop-toppeja ja leveitä housuja. Kesällä syntyneet voivat suosia rentoja ja luonnollisia hiustyylejä sekä kevyttä meikkiä, joka korostaa luonnollista kauneutta.

Syksy

Syksyllä syntyneillä ihmisillä on taipumus saada parhaat puolet molemmista maailmoista: lyhyemmät päivät eivät ole vielä alkaneet, ja ravinteita on runsaasti saatavilla, eivätkä talven sairaudet ole vielä saapuneet.

Säännöllisistä sateista huolimatta syksyllä syntyneillä ihmisillä ei ole taipumusta masennukseen. Heillä on kuitenkin taipumusta ärtyneisyyteen. Vaikka heitä ei liitetäkään erityisen positiiviseen, mutta pikemminkin rationaaliseen ja maanläheiseen luonteeseen, syksyisin syntyneillä ihmisillä on alhaisin riski kehittää mielenterveysongelmia. Lisäksi he ovat melko fyysisesti aktiivisia. He ovat varovaisia ja voivat helposti erottaa valheen totuudesta.

Syksyllä syntyneet, jotka tunnetaan rationaalisesta ja maanläheisestä luonteestaan, voivat suosia vaatteissaan syviä ja lämpimiä värejä. Tummat punaiset, ruskeat, oliivinvihreät ja syvät siniset voivat olla suosittuja valintoja. Laadukkaat ja lämpimät materiaalit, kuten villakangas ja neuleet, ovat sopivia syysvaatteisiin. Tyylillisesti he saattavat suosia klassisia leikkauksia, kuten trenssitakkeja, neulepaitoja ja nahkahousuja. Hiustyyleissä ja meikeissä he voivat suosia hillittyjä ja luonnollisia sävyjä, kuten tummia ruskeita ja syviä punaisia.

Talvi

Talvivauvat ovat vähemmän ärtyneitä kuin syksyn vauvat, ja marraskuun vauvoilla on alhaisimmat masennusasteet. Tammikuun ja helmikuun katsotaan olevan oikeat kuukaudet syntyä, jos haluat olla kuuluisa (tai haluat kuuluisan lapsen), koska nämä kuukaudet korreloivat luovuuden ja mielikuvituksellisen ongelmanratkaisun kanssa.

Talvella syntyneet ihmiset ovat emotionaalisesti vakaimpia, eli he ovat vastustuskykyisiä emotionaaliseen stressiin, kertovat tutkijat, jotka selittävät, että heitä vaikuttaa myös suurempi määrä aurinkoa, jonka he saivat äitinsä raskauden aikana. Heitä ohjaa järki tunteiden sijaan, ja heitä luonnehtii johdonmukaisuus asenteissaan ja tavoitteissaan.

Talvella syntyneet ihmiset, jotka ovat emotionaalisesti vakaampia, voivat suosia vaatteissaan hillittyjä ja elegantteja sävyjä. Musta, harmaa, syvä burgundinpunainen ja laivastonsininen ovat mahdollisia suosikkivärejä. Laadukkaat ja lämpimät materiaalit, kuten villa ja puuvilla, ovat olennainen osa talvivaatevalikoimaa. Tyylillisesti he voivat suosia klassisia ja tyylikkäitä leikkauksia, kuten pitkiä takkeja, kynähameita ja siistejä paitoja. Hiustyylien ja meikkien osalta he saattavat suosia huoliteltuja kampauksia ja klassisia, ajankestäviä meikkityylejä.