Muotia suoraan Lontoosta – verkkokaupan kautta

-> artikkeli sisältää mainoslinkin

Olemme innoissamme tuodessamme teille jännittäviä uutisia yhdestä arvostetuista yhteistyökumppaneistamme, Popski Londonista! Heidän paljon odotettu syksy/talvi 2023 -mallistonsa on juuri julkaistu, ja se on mitään muuta kuin vähäpätöinen.

Popski London on tunnettu ylellisestä ja muodikkaasta talvivaatetuksestaan, ja tämä uusi mallisto täyttää nämä odotukset. Olipa kyseessä sitten tyylikkäät tekoturkistakit tai muodikas neulevaatetus, mallisto asettaa uuden standardin talvimuotiin – Popski Londonin syksy/talvi -mallistossa on jotain jokaiselle.

Tällä linkillä 10% alennus tilauksestasi

Popski London syksy/talvi -mallisto

 • Korkealaatuiset, eettisesti hankitut materiaalit
 • Trendikkäät suunnittelut ja tyylit
 • Upea valikoima moderneja takkeja, neuleita ja paitoja
 • Tee muotilausunto tänä vuonna uudella syksy/talvi -malliston avulla

Kuinka stailata talvivaatekaappisi Popski Londonin syksy/talvi -malliston avulla?

Talvi on aika, jolloin vaatekaapin sisältö muuttuu merkittävästi. Villapaidat, takit ja saappaat ottavat keskeisen sijan, ja nyt on oikea aika miettiä, kuinka päivittää talvivaatevalikoimaasi. Popski Londonin syksy/talvi 2023 -mallisto tarjoaa erinomaisen lähtökohdan, kun haluat lisätä tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta kylmiin kuukausiin.

Tässä artikkelissa keskitymme siihen, kuinka voit stailata talvivaatekaappisi tämän upean malliston avulla. Olipa tyylisi sitten ylellinen, rento tai jokin siltä väliltä, näillä vinkeillä luot talvilookin, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Peruselementit

Ensimmäinen askel uuden talvityylin luomisessa on tunnistaa malliston peruselementit. Popski Londonin syksy/talvi -mallistossa näitä ovat esimerkiksi:

 • Tekoturkistakit
 • Neulepuserot ja -takit
 • Modernit yläosat

Nämä ovat loistava pohja, jonka päälle voit rakentaa oman, yksilöllisen talvityylisi.

Värien peli

Talvella värit voivat usein olla synkkiä ja yksitoikkoisia, mutta Popski Londonin mallistossa on tarjolla monia kiinnostavia värisävyjä. Voit esimerkiksi yhdistellä neutraaleja värejä, kuten harmaata ja mustaa, kirkkaisiin väreihin, kuten punaiseen tai siniseen, luodaksesi kontrastia ja eloa asuusi.

Värien leikittely ei vain tee asustasi mielenkiintoisemman, vaan se myös auttaa sinua erottumaan joukosta ja tuomaan oman persoonallisuutesi esiin.

Asusteiden merkitys

Yksinkertaiset ja toiminnalliset asusteet, kuten huivit, pipot ja käsineet, voivat tehdä suuren eron asun yleisilmeeseen. Popski Londonin mallistosta löytyy myös tyylikkäitä asusteita, jotka sopivat yhteen heidän vaatevalikoimansa kanssa.

Valitsemalla oikeat asusteet voit tehdä asustasi monipuolisemman ja lisätä siihen yksityiskohtia, jotka tuovat esille oman tyylisi.

Kengät kruunaavat asun

Älä unohda kenkiä, kun mietit talviasua. Saappaat ovat erinomainen valinta talvella, ja ne sopivat hyvin yhteen monien Popski Londonin malliston vaatteiden kanssa.

Kengillä voit antaa asulle viimeisen silauksen, joka tekee siitä täydellisen, olipa kyseessä sitten rento tai virallinen tilaisuus.

Yhteenveto

Stailaaminen talveksi ei ole vaikeaa, kun sinulla on oikeat vaatteet ja asusteet. Popski Londonin syksy/talvi -mallisto tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia erilaisten talviasujen luomiseen. Seuraamalla näitä vinkkejä:

 1. Aloita peruselementeistä
 2. Leikittele väreillä
 3. Älä unohda asusteita
 4. Kengät kruunaavat asun

Voit luoda talvityylin, joka on sekä tyylikäs että toiminnallinen.

Tällä linkillä 10% alennus tilauksestasi