Muotibloggaaja listaa talven rinnemuodin kuumimmat trendit

Muotibloggaaja listaa talven rinnemuodin kuumimmat trendit

Hiihtoloman kynnyksellä on aika avata vaatekaappi ja varmistaa, että sieltä löytyvät kaikki pakolliset varusteet rinteeseen. Mukavuus on tärkeää lasketteluvaatteissa, mutta moni tahtoo hioa rinnetyylinsä timanttiseksi.

Lasketteluvaatteissa suurimpana trendinä on nyt tiukan alaosan ja ison yläosan yhdistäminen. Trendikkäät lasketteluhousut eivät ole enää löysät ja läköttävät, vaan jotakin aivan muuta. “Mitä tiukemmat, korkeammat ja leveälahkeisemmat sen trendikkäämmät”, kertoo Tickle Your Fancy-blogia kirjoittava Sara Vanninen, jonka sydäntä lähellä laskettelu on.

Tiukkojen housujen yläosaksi muotitietoinen valitsee bomberin tai anorakin. Myös muhkeat puffer-takit ovat edelleen trendikkäitä. Väreistä varsinkin valkoinen on suuressa nousussa.

Toinen helppo tapa koota tyylikäs kokonaisuus on valita asun jokainen osa eri värissä. Kirkkaanoranssi takki, siniset housut ja pinkki lumilauta luovat hauskan kokonaisuuden. Jos taas on printtien ystävä, kannattaa rohkeasti valita ylä- ja alaosaan eri printtiä, mutta pitää lasketteluasun värimaailma harmonisena ja yhteensopivana.

Viisi Zadaa-sovelluksen suosituinta brändiä, jotka myyvät lasketteluvaatteita ovat:

  • Halti

  • Boy-Cot

  • Peak Performance

  • Burton

  • Roxy

Sara Vanninen kirjoittaa suosittua Tickle Your Fancy -blogia osoitteessa http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy.