Puutarhakauden avaus lähenee – Clas Ohlsonin kevään uutuudet tuovat tunnelmaa pihalle ja parvekkeelle

Clas Ohlson valmistautuu käsillä olevaan puutarhakauteen tuomalla valikoimaansa käteviä istutusratkaisuja ja kodikkaita sisustustuotteita. Kevään 2022 uudesta valikoimasta löytyy monipuolisesti tuotteita jokaisen kodin puutarhaan – oli kyseessä sitten pienempi parveke tai isompi piha. Aurinkokennoilla toimivat ulkovalot luovat tunnelmaa, taimet voi istuttaa pieneen kasvihuoneeseen ja grillikausi korkataan pieneen tilaan sopivalla sähkögrillillä tai uudella kaasugrillillä.

“Keväisin Clas Ohlsonilta haetaan paljon erilaisia ratkaisuja parvekkeelle ja puutarhaan. Viime vuosina erityisesti erilaiset aurinkokennovalaisimet ovat kasvattaneet suosiotaan. Tänä keväänä valaisinvalikoimamme laajentui muun muassa pöytämallisella valaisimella, joka tuo tunnelmaa puutarhajuhliin ja lämpimiin kesäiltoihin parvekkeella”, kertoo Kimmo
Ylönen, 
Clas Ohlson Suomen Country Sales Leader.

CLAS OHLSONIN KEVÄÄN 2022 UUTUUDET PIHAAN JA PARVEKKEELLE:

1. Kasvituki 62 cm 3,99 €

2. Maahan pystytettävä aurinkokellopallo 7,99 €

3. Aurinkokenno-pöytävalaisin 29,9) €

4. Landmann kaasugrilli 349 €

5. Petankki puulaatikossa 17,99 €

6. Sähkögrilli 59,99 €

Uutuustuotteet ovat saatavilla myymälöistä toukokuun puoliväliin mennessä.

MUITA LÖYTÖJÄ KOTIPUUTARHAAN:

1.  Minikasvihuone 59,95 €

2. Kankainen riippumatto 19,99 €

3. Rahi 34,99 €

4. Roikkuva terassilämmitin 59,99 €

5. Ulkokalustesetti 59,99 €

6. Aurinkokennolyhty 39,99 €

Clas Ohlson aloitti toimintansa postimyynnillä vuonna 1918 Taalainmaalla Ruotsissa. Nykypäivän Clas Ohlson on vähittäiskauppaketju, jolla on asiakkaita viidessä maassa, noin 4 500 työntekijää ja noin 8,8 miljardin ruotsin kruunun liikevaihto. Paljon on tapahtunut vuosien varrella, mutta yksi asia on pysynyt samanlaisena alusta asti: Haluamme joka päivä auttaa ja innostaa ihmisiä parantamaan arkeaan tarjoamalla käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja edulliseen hintaan. Suomessa Clas Ohlsonilla on koko Suomen kattava myymäläverkosto ja verkkokauppa. Lue lisää meistä ja siitä, kuinka intohimoisesti suhtaudumme elämisen helpottamiseen kaikenlaisissa kodeissa osoitteesta yritys.clasohlson.fi.