Syksyn ja talven 20/21 kolme trendiä

Anna luonnon tuoman inspiraation näkyä kotisi sisustuksessa. 

Harmoninen mutta villi luonto inspiroi meitä edelleen kodinsisustuksessa. Sesonkivärejä ovat nyt himmeänvihreä, sinivihreä ja maanläheiset sävyt. Pintarakenteet ja materiaalit kuten oksat, hapsut ja sametti tuovat kontrastia ja elävöittävät rauhallisia sävyjä.

Luonnonmateriaaleista kuten oksista, rottingista ja puusta valmistetut sisustustarvikkeet ovat helppo tapa tuoda pala luontoa kotiisi. Yhdistele käytännöllisiä ja kauniita punottuja koreja sekä kevyitä rottinkihuonekaluja metallin ja ruskeaan tai ruosteensävyiseen lasiin luodaksesi pelkistetyn ja luonnollisen ilmeen.

AW20  KOLME TRENDIÄ 

EARTHEN LUXE AW20

EARTHERN LUXE -trendi pohjautuu luonnon viehätysvoimaan. Luonto toimii inspiraationlähteenä, kun etsimme tasapainoa, vakautta ja rauhaa elämäämme. Tutustumme luonnon eri lajeihin etsiessämme yhteyttä luontoon.

Muodot, värit ja materiaalit saavat inspiraationsa luonnon harmoniasta. Materiaalien rakenne ja tekstuuri ovat osa tämän trendin kulmakiveä. Hapsut, nahka ja teddy-materiaalit antavat tuotteille luonnonkarhean ilmeen.

Savi, maa ja lehdet tuovat kotiin viittauksia luonnonelementeistä.
EARTHERN LUXE -trendin värimaailma koostuu vihreänsinisestä, himmeänvihreästä, ruskeasta ja ruosteen vivahteista.

VISION AW20

VISION –trendi on saanut inspiraationsa teknologian innovaatioista ja sisältää pilkahduksia tulevaisuudesta. Tilan ja ajan käsitteet saavat uusia merkityksiä tämän trendin myötä.

Teolliset ja puhtaat muodot ja pinnat on yhdistetty raakoihin luonnonmateriaaleihin luomaan tasapainoa. Teknologian viehätys näkyy materiaaleissa ja muodoissa, joista ympyrä on keskiössä. Kiiltävät pinnat ja laskokset näkyvät myös tuotteissa.

Vision –trendin sävymaailmaan kuuluvat teolliset ja klassiset värit. Viileän harmaat, lämpimät neutraalit sävyt ja asfaltinmusta yhdistyvät lämpimän punaisen ja vihreän kanssa. 

LEGACY LOUNGE AW20

LEGACY LOUNGE –trendissä yhdistetään mennyt nykyaikaan. Teknologian ja kasvavan digitaalisen kulttuurin ympäröimänä kaipaamme tunnistettavuutta, jotain tuttua ja turvallista, joista menneet ajat meitä muistuttavat. Vintage ja retro ovatkin tämän trendin avainsanat.

Menneen etsintä heijastuu materiaalivalinnoissa, muodoissa ja tuotteiden ulkonäössä. Moderni ja rento oleskelutila syntyy tämän trendin vintagen ja kierrätetyn näköisillä tuotteilla.

Boheemi sävymaailma koostuu neutraaleista ruskean ja lämpimän hiekan sävyistä, jotka on yhdistetty roosaan ja syvänpunaiseen.