Tervetuloa Fyndiqiin – pohjoismaiseen edullisten ostosten paratiisiin.

On hauskaa käydä kauppaa! Tervetuloa Fyndiqiin – pohjoismaiseen edullisten ostosten paratiisiin. Täältä löydät miljoonia tuotteita tuhansista myymälöistä, jotka on koottu yhden virtuaalikaton alle ja edulliseen hintaan – valmiina helposti klikattavaksi kotiin. Jos et löydä etsimääsi tänään, tarkista uudelleen huomenna – joka päivä saamme satoja uusia löytöjä Fyndiqiin.

Fyndiq on turvallista kaupankäyntiä verkossa

Fyndiqissä ostokset ovat helppoja ja turvallisia. 1 600 000 asiakkaamme, jotka ovat tähän mennessä käyneet kauppaa luonamme, voivat todistaa tämän. Meillä on turvallisen verkkokaupan sertifiointi ja sovellamme kuluttajaostolakia kaikilta osin.

Tee löytöjä miljoonien tuotteiden joukosta Fyndiqissä

Osta suosikki löytöjäsi muodista, leluista, kännykkätarvikkeista, kodin sisustuksesta, kauneus- ja terveystuotteista, elektroniikasta, viihteestä, urheilusta ja vapaa-ajalta tai mistä tahansa tuhansista muista tuoteluokistamme.

Fyndiqin tuotteita myydään monissa eri kaupoissa, mutta Fyndiq on vastuussa tilauksestasi koko matkan tilauksesta toimitukseen. Jos jokin menee vikaan oston jälkeen, olemme vastuussa siitä, että autamme sinua asiakkaana. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi. Autamme sinua mielellämme!