Thomas Sandell designyhteistyössä Plantagenin kanssa

Nyt lanseerataan Plantagenin uusi Extend your space -mallisto, jonka on suunnitellut Ruotsin palkituimpiin ja tunnetuimpiin arkkitehteihin lukeutuva Thomas Sandell. Sarjaan kuuluu seitsemän ainutlaatuista ja innovatiivista tuotetta, jotka mahdollistavat kasvien määrän lisäämisen kotona modernilla tavalla.

Thomas Sandell on Ruotsin merkittävimpiä arkkitehteja ja muotoilijoita. Hänen portfoliossaan on useita rakennuksia, kuten Lidingö-radan Gåshaga brygga -asema, Tukholman pörssi sekä Moderna Museet -museon sisustus.

Nyt hän on suunnitellut yhdessä Plantagenin kanssa ainutlaatuisen malliston kasveille tarkoitettuja tuotteita, jotka ovat tyylikkään valkoisia ja antavat kasvien olla pääosassa. Mallisto on saanut innoitusta arkkitehtonisista muodoista ja oivaltavista ratkaisuista ja on vastaus käytännöllisten arkiesineiden tarpeeseen. Esimerkiksi Situne-ikkunatanko ja sen viisi koukkua mahdollistavat useiden kasvien ripustamisen ikkunan karmien väliin.

  • On ollut tärkeää suunnitella tuotteita, jotka sopivat erilaisiin koteihin ja korostavat kasvien roolia. Siksi sarjan tuotteet ovat selkeälinjaisia ja muotoilultaan ajattomia, sanoo Thomas Sandell.

Mallisto vastaa suoraan kasveilla sisustamisen lisääntyneeseen kysyntään. Plantagenin juuri lanseeraamassa selvityksessä Växttrender 2018 joka toinen ruotsalainen vastaa, että heillä on yli kymmenen viherkasvia kotonaan. Tavallisimmin kotona on lähes 20 viherkasvia. Näin ollen kasveille tarvitaan lisää sijoittelupaikkoja.

  • Näemme jatkossakin erittäin suuren kysynnän juuri viherkasveilla sisustamiselle. Kasvit ovat nykyään itsestään selvä sisustusyksityiskohta joka huoneessa, jopa kylpyhuoneessa. Olemme päättäneet lanseerata tämän malliston vastauksena asiakkaidemme tarpeeseen lisätä mahdollisia sijoittelu- tai ripustuspaikkoja kasveille, sanoo Petra Nowak, Nordic Category Manager, Complementary.

Extend your space -mallisto on saatavilla Plantagenin myymälöissä tästä hetkestä alkaen.

Tietoa uusista tuotteista:

Alora-kasvivalaisin ja amppeli Ø 18 cm
Tyylikäs valkoinen kasvivalaisin ja vedenpitävä amppeliruukku. Tuo valoa hämäriin tiloihin ja anna kasveille mahdollisuus viihtyä uusissa, yllättävissä paikoissa. Tuotteeseen tulee lisätä kasvilamppu.

Kiinnitettävä Dalia-alusta, pitkä
Kasvialusta valkoista metallia. Sopii ikkunalaudan, pöydän tai kirjahyllyn pidentämiseen ja leventämiseen kasvien sijoittelua varten.

Kiinnitettävä Dalia-alusta, pyöreä
Kasvialusta valkoista metallia. Sopii ikkunalaudan, pöydän tai kirjahyllyn pidentämiseen ja leventämiseen kasvien sijoittelua varten.

Riippuva Grenna-alusta
Riippuva alusta valkoista metallia. Ruukkukasveille ja kukille.

Situne-ikkunatanko
Helposti asennettava ja säädettävä tanko valkoista metallia kasvien ikkunaan ripustamista varten. Mukana viisi ripustuskoukkua. Ruuveja ei tarvita. Vaakasuora kiinnitys.

Situne-jalusta
Klassinen kolmihaarainen jalusta, jossa moderni ja tyylikäs design.

Studia-alusta ja kasvivalaisin
Tyylikäs ja vedenpitävä valkoinen alusta, jossa sisäänrakennettu kasvivalaisin. Antaa lisävaloa kasveille siellä, missä luonnonvaloa ei ole riittävästi. Kaarimainen malli saa valon levittymään tehokkaasti luoden ihanteelliset kasvuolosuhteet kasveille.

Täydelliset tuotekuvaukset ja lehdistökuvat: https://www.plantagen.fi/.