White & Light- tapettimallisto – anna valon tulvia!

Sahara Moon -tapetin geometrinen kuosi henkii 60-luvun tyyliä.

 

Pohditko maalaamisen ja tapetoinnin välillä? Valkoiset seinät ovat nyt ilmaisuvoimaisempia ja eloisampia kuin koskaan! White & Light -tapetit luovat täydellisen perustan kaikille sisustustyyleille ja ovat maalattuja seiniä tyylikkäämpi ratkaisu. Raikkaan vaaleaa, mutta persoonallista.

Valo ilmentää voimaa ja energiaa, mutta luo myös harmonista ja rauhallista tunnelmaa. Tämä on White & Light -tapettimalliston ydin. Mallisto kattaa 38 tapettia, jotka sisältävät kaikkea sileistä pinnoista ja klassisista raidoista jännittävään rakenteeseen ja koristeellisiin lehvästöihin. Kaikkea leimaa valon ihmeellinen taika.

Valkoisen Dragon Leaf -tapetin suuret, hohtavat lehtikuviot huokuvat itsevarmuutta hillittyä pystyraidallista taustaa vasten. Moderni ja elegantti tapetti tuo tuulahduksen japanilaista luontoa ja muotoilua sekä harmoniaa huoneeseen. Vaikuttava tapetti toimii niin vaalean sisustuksen parina kuin tummempien materiaalien yhteydessä.

– White & Light- mallistolla on vahva, hyvin yksilöllinen luonne – olematta kuitenkaan niin mahtaileva, ettei se jättäisi tilaa muulle sisustukselle. Ovatpa sisustusunelmasi joko puhdaslinjaisen moderneja tai vauhdikkaita värien iloittelua, White & Light luo upean taustan mille tahansa sisustustyylille, kertoo Ingela Wingborg, Engblad & Co:n designista vastaava suunnittelija.

Capri Tiles -tapetti on saanut innoituksensa Caprin saaren vanhoista rakennuksista, joissa ajan patinoimat laatat koristavat seiniä. Ajaton tapetti tuo huoneeseen tunnelmaa ja omaleimaisuutta.

White & Light- tapetteja myyvät Värisilmä-liikkeet ympäri Suomen.