Äitienpäivälahja hankkimatta – tästä pari tärppiä

Jokaisen äiti on erilainen, eikä siksi jokaiselle sopivaa yksittäistä lahjaa ole. Kukat ovat tietenkin aina hyviä vietäviä, mutta silloinkin on hyvä tietää ensinnäkin, minkä värisistä kukista äiti pitää, ja toisekseeen mikä on hänen lempikukkansa – sehän voi olla vaikka hortensia, ja sinä olet viemässä hänelle orkideaa….

Luettavaa lahjaksi

Se on kumma juttu, että kukaan sitä ei kuulemma lue, mutta monet tietävät mitä siinä kirjoitetaan, joten sen sijaan että äitisi itse ostaisi omat Seiskansa, sinä voit tilata sen hänelle vuodeksi eteenpäin, ja kenties jatkossa vieläkin pidemmäksi aikaa.

Entäpä kahvikaveri?

Mikä on Kahvikaverin tehtävä?

Syy on hyvin yksinkertainen – jumaloimme hyvää kahvia. Sen vuoksi etsimme jatkuvasti uusia tapoja valmistaa herkullista kahvia ja haluamme jakaa intoamme ja tietojamme sinun kanssasi! Tärkein syy on se, että rakastamme kahvia. Siis todella rakastamme. Pääkonttorissa juomme päivittäin yli 50 kuppia espressoa ja myymälöissä kuluu lisäksi yli 100 kupillista joka päivä. Tarjoamme asiakkaillemme päivittäin satoja latteja, cappuccinoja sekä mustaa kahvia. Asiantuntemuksemme kahvilajeista, koneista ja muusta aiheeseen liittyvästä on niin laaja juuri koska olemme jatkuvasti tekemisissä kahvin kanssa. Tiedolla ei kuitenkaan ole arvoa, jos sitä ei jaeta, ja siksi haluammekin kertoa asiakkaillemme hyviä vinkkejä, jotta saisit mahdollisimman paljon irti siitä ajasta, jonka vietät kahvin seurassa.


Vaatteet yoek.com verkkokaupasta

YOEK.com myy muodikkaita vaatteita erityisesti pluskokoisille naisille. YOEKin vaatteilla isokokoisetkin naiset pystyvät pukeutumaan muodikkaasti ja kauniisti: vaatteet ovat naisellisia eivätkä kätke muotoja vaan korostavat niitä oikealla tavalla. YOEKin motto kuuluu: “Kauneudella ei ole mitään tekemistä painon kanssa – vaatteen ei tarvitse näyttää erilaiselta siksi, että koko on suurempi.”

YOEK.comista löytyy kattava kokoelma muodikkaita vaatteita kaikenkokoisille naisille. Vaatteet on tehty laadukkaista materiaaleista mallien ollessa “viimeistä huutoa”. Tilaukset lähetetään aina samana päivänä niiden saavuttua ja vaatteet saapuvat hienosti pakattuina silkkipaperiin käärittynä.

Kaupan kuvaus

YOEK on hollantilainen vaatealan yritys, joka on toiminut menestyksekkäästi jo 25 vuotta isokokoisten naisten muodin edelläkävijänä.

Plus Size Fashion Yoek

Entä jos äiti on yksin?

Nykyään voi äidille ostaa myös niitä rohkeampia lahjoja, miksipäs ei? Siinä kun olemme muutenkin kenties huolissamme äidin terveydestä ja hyvinvoinnista, eikä äiti voisi vielä myös nauttia omasta kehostaan?

Tai voihan siihen yksinäisyyteen löytyä ratkaisu myös uudesta kumppanista, joten miksei äidille kustantaisi vaikka jäsenyyttä tällaisessa palvelussa?

Tai mikset ostaisi lahjaa äidille BerryLookilta, tämän linkin avulla saat 10 % alennusta kaikista tuotteista.

Tai mikset tilaisi uutta laukkua äidille. Jokaisella naisella pitäisi olla vähintään yksi uusi laukku vuodessa…..

Äitienpäivä on äitien kunniaksi vuosittain vietettävä juhlapäivä. Sen ajankohta vaihtelee maittain. Suomessa äitienpäivä on toukokuun toisena sunnuntaina, ja se on yksi virallisista liputuspäivistä. Vuonna 2022 äitienpäivää vietetään Suomessa sunnuntaina 8. toukokuuta.

Monien perheiden perinteeseen kuuluvat esimerkiksi aamiainen äidille vuoteeseen tai itse tehty kortti. Korttien yhteydessä äitiä muistetaan usein äitienpäivärunolla tai -värssyllä. Nykyään myös äitienpäivälounaat ja -brunssit ovat suosittuja. Äideille on perinteisesti kerätty valkovuokkoja. Suomen valtakunnallisessa äitienpäiväjuhlassa tasavallan presidentti myöntää äitienpäivänkunniamerkkejä ansioituneille äideille. Myös isoäitejä usein juhlistetaan äitienpäivänä.

Wikipedia

Juhlapäivän aamuna äiti saa nukkua pitkään ja herätä valmiiseen aamupala- tai brunssipöytään. Äitienpäivänä maistuu toki myös kakku sekä astetta parempi äitienpäivän menu lounaan tai illallisen merkeissä.

Monessa perheessä keittiö täyttyy äitienpäivän aamuna iloisesta kolinasta ja supinasta, kun äidin aamupalaa valmistellaan vähän salassa, äitiä herättämättä. Äitienpäivän brunssi onkin mainio tapa nauttia juhlapäivän kiireettömästä aamupäivästä. Aamiaisen kruunaa äitienpäiväkakku, tietysti lasten itse koristelemana. Itse tehtyjen herkkujen lisäksi äitiä muistetaan äitienpäiväkortilla ja ajatuksella valitulla lahjalla. Äitienpäivää vietetään vuonna 2022 sunnuntaina 8. toukokuuta. Hyvää äitienpäivää!

Ja kaikki kaunis käy aina naiselle, äidille, vaimolle, joten olisiko hyvä vaihtoehto tilata vielä kun ehtii uudet alusasut?

primadonna-merittabra

Sivulla esiintyvät kuvalinkit ovat mainoksia.