Billebeinon ja Original Long Drinkin talvimallisto julki tänään

Billebeinon ja Hartwall Original Long Drinkin suosittu yhteistyömallisto saa jatkoa lapasten ja kaulahuivin muodossa. Samalla jo kertaalleen loppuunmyyty ”lonkeropipo” tekee paluun. Tuotteet tulevat myyntiin Billebeinon verkkokauppaan perjantaina 2.11.

Kahden tunnetun suomalaisen kumppanuudesta ja sen hedelmistä on saatu nauttia jaksoittain keväästä 2017 asti. Uusi mallisto on kaikkiaan kolmas verkkokaupassa kaikkien saatavilla oleva erä Billebeino x Original Long Drink -sarjaa. Aiemmissa mallistoissa ollaan nähty mm. paitoja, lippiksiä, pyyhkeitä ja sandaaleja.

”Tämä on ollut niin hyvä kumppanuus, että oli helppo jatkaa lämmintä yhteistyötä. Original Long Drinkin legendaarisen raitakuosin kanssa on kiehtovaa suunnitella vaatteita. Pipo, lapaset ja kaulahuivi sopivat kaikki tänne pohjoisen talveen kuin lonkerotölkki suomalaisen käteen”, Billebeinon perustaja ja vaatteiden suunnittelusta vastaava Ville Leino sanoo.

Kylmän talven varalle on saatavilla jatkossa siis tyylikkäitä lapasia sekä kaulahuiveja lonkeron ikonisilla pystyraidoilla. Myös jo aikaisemmin markkinoilla olleiden Original Billebeino -pipojen vilkkaaseen kysyntään on vastattu, sillä tyhjäksi myydyt varastot ovat jälleen ainakin toistaiseksi täynnä.

Billebeinon verkkokaupan lisäksi lapasia, kaulahuiveja ja pipoja on ostettavissa Vuoden harmain päivä -tapahtumassa lauantaina 17.11. Helsingin Allas Sea Poolilla.

Vuoden harmain päivä

Vuoteen mahtuu monta harmaata päivää, mutta vain yksi voi olla #vuodenharmainpäivä. Uusi juhlapäivä, joka antaa suomalaisille syyn iloita ja olla ylpeitä harmaasta kansallissäästä – ja harmaasta kansallisjuomasta.

Vuoden harmainta päivää juhlitaan luonnollisesti harmaan taivaan alla. Suomalaiset kutsutaan luonnonvoimia uhmaten kokoontumaan baarien terasseille ja kotien parvekkeille lauantaina 17.11. ja kohottamaan harmaan maljan harmaalle taivaalle. Meillä päin terassikeli kun ei ole auringosta kiinni – lämpimästi vain vaatetta päälle.

#vuodenharmainpäivä