Domus avaa Helsingin ensimmäisen virtuaaliteknologiaa hyödyntävän keittiömyymälän 13.4.

Domus avaa alan ensimmäisenä toimijana virtuaalikeittiömyymälät PK-seudulle.

Pitkällä, 70 vuoden kokemuksella, osaamisella ja jatkuvalla kehittämisellä Domus Yhtiöt on varmistanut paikkansa Suomen johtavien kalusteliiketoimijoiden keskuudessa. Brändin tunnettavuus on kärkikolmikossa ja arvostus laatumielikuvassa markkinoiden kakkonen.

Markkinatilanne on muuttumassa voimakkaan teknologisen ja digitaalisten menetelmien ja ratkaisujen kehittyessä. Domus Yhtiöt onkin kehittänyt markkinoille uuden tuotteiden, ja niiden myynnin ainutlaatuisen yhdistelmän, Domus Digikeittiö ja – kalusteet -konseptin. Tässä konseptissa tuotetaan täysin uusi moderni edelläkävijän virtuaaliasiakaskokemus – ja elämys.

Tämän asiakaselämyksen tuottaminen tapahtuu virtuaaliteknologian avulla. Virtuaalikeittiön avulla jokainen pääsee paremmin hahmottamaan valitsemansa värit ja materiaalit keittiökokonaisuudessa, kokeilemaan etäisyyksiä, ja havainnoimaan ergonomisuutta, esim. uunin sijoittelun vaikutuksesta ergonomiaan. Kokemus on täysin uudentyyppinen, kun voit fyysisesti kävellen liikkua juuri sinulle suunnitellussa, omassa keittiössäsi.

Domus toimii edelläkävijänä koko Euroopan tasolla ja mahdollistaa uuden konseptin myötä myös uusia työpaikkoja kotimaahan, ja mahdollisuuden yrittäjyyteen. Domus tavoittelee konseptilla myös kasvua vientimarkkinoilla.

 

Helsingin uuden aikakauden myymälä avataan perjantaina 13.4.

Pääkaupunkiseudulla avataan perinteisestä kalustepuolen toiminnasta täysin poikkeava tapa hankkia keittiö-, kylpyhuone-, säilytys- tai muita kodin kalusteita. Asiakas näkee uuden keittiönsä oikeassa koossa, ja valituilla uusilla materiaaleilla ja ominaisuuksilla.

-Kokemus on täysin uudentyyppinen, kun voit fyysisesti kävellen liikkua juuri sinulle suunnitellussa, omassa keittiössäsi, kertoo virtuaalipisteen keittiömyyjä Miska Kahelin.

Ensimmäinen virtuaalipiste avattiin Kouvolaan 18.1. ja Seinäjoelle 9.2. Helsingin myymälämme avataan 13.4. ja lisäksi virtuaalisuutta hyödyntävät 13.4. alkaen myös Tammiston, Espoon ja Lahden myymälät.

– Olemme todella innoissamme virtuaalikeittiöiden tuomista mahdollisuuksista sekä yrityksellemme että kuluttajille. Voimme tarjota asiakkaillemme uusia innovaatioita, jotka nopeuttavat ja helpottavat oman keittiön suunnittelua uudella tavalla. Tämä on nykypäivää, eikä enää kaukaista tulevaisuutta, toteaa Domus Keittiöiden liiketoiminnan kehitysjohtaja Piia Savolainen.

 

Yleisöavajaiset Domus Helsinki:

pe 13.4. klo 10-17

la 14.4. klo 10-14

Vapaa pääsy