Gigantti on Suomen luotetuin kodinkoneketju

Gigantti on valittu Valittujen Palojen Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi kodinkoneketjuksi.

 

Gigantti on valittu Valittujen Palojen (Reader’s Digest) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi kodinkoneketjuksi. Gigantti sai tutkimuksessa 39 prosenttia kategorian maininnoista. Kodinkoneketju-kategoria oli tutkimuksessa mukana ensimmäistä kertaa.

Luottamus Gigantiin on erityisen vahvaa alle 50-vuotiaiden ja lapsiperheiden keskuudessa. Alle 50-vuotiaista vastaajista Giganttiin luottaa 42 prosenttia vastanneista. Lapsiperheistä, eli vastaajista, joiden taloudessa on alle 16-vuotiaita lapsia, 44 prosenttia nimesi Gigantin eniten luottamakseen kodinkoneketjuksi.

– Suuri kiitos luottamuksesta asiakkaillemme. Olemme iloisia saadessamme tällaisen tunnustuksen ja siitä, että olemme lunastaneet paikkamme suomalaisten luotetuimpana kodinkoneketjuna, Gigantin myynti- ja markkinointijohtaja Niko Sandström iloitsee.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin, onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille.

Vuosittainen tutkimus toteutettiin Suomessa nyt kahdeksannentoista kerran. Tutkimus toteutettiin nettikyselynä ja vastaajia oli 2 082. Otos poimittiin Valittujen Palojen asiakasrekisteristä. Tulokset painotettiin iän (20+ vuotta) ja sukupuolen mukaan väestöä vastaavaksi.

Tutkimuksessa selvitettiin avoimilla kysymyksillä, mitkä ovat kyselyyn vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 45 eri tuoteryhmässä.