IDOn uutuus on suihkukaappien aatelia

Uuden IDO Showerama 10-5 -suihkukaapin saa joko viisi- tai nelikulmaisena.

 

IDO lanseeraa kevään ja kesän rakennus- ja remonttikauteen uuden suihkukaapin, joka on käytännöllisten ja vesitiiviiden suihkutilaratkaisujen taidonnäyte. Suomessa suihkukaappien suosio on kasvussa – jopa 27 prosenttia suomalaisista haluaisi sellaisen omaan kylpyhuoneeseensa. Suihkukaapit sopivat hyvin myös puuseinäisiin kesämökkeihin, joissa ne pitävät kosteuden poissa seinä- ja lattiarakenteista.

-Uusi Showerama 10-5 -suihkukaappi yhdistää IDOn yli 140-vuotisen kokemuksen laadukkaiden kylpyhuonekalusteiden valmistuksesta moderniin kylpyhuoneteknologiaan, sanoo IDO-tuotteiden markkinointikoordinaattori Hanne Koveshnikov Geberit Oy:stä.

 

Suihkutilaratkaisujen taidonnäyte

Sisätiloiltaan avara IDO Showerama 10-5 -suihkukaappi on puhdaslinjaisesti muotoiltu. Sitä saa joko viisi- tai nelikulmaisena. Tukevassa suihkukaapissa on pehmeästi liukuvat liukuovet, laadukas suihkusekoittaja sekä shampoo- ja saippuahylly. Lattiakaivossa on hyödynnetty innovatiivista teknologiaa, ja siihen on integroitu helposti irrotettava ja puhdistettava hiussihti.

Viimeisintä yksityiskohtaa myöten laadukas suihkukaappi vastaa suomalaisten toiveita. Tutkimuksen mukaan suomalaiset satsaavat laatuun kylpyhuoneita sisustaessaan. 38 prosentille suomalaisista laatu on tärkein kylpyhuonekalusteiden valintakriteeri. Tuotteiden tyyliä pitää tärkeimpänä puolestaan 28 prosenttia.

-Sileäprofiilisessa suihkukaapissa ei ole turhia ruuvinreikiä ja silikonia, mikä helpottaa puhtaanapitoa. Käytännöllisten pyörien ansiosta myös kaapin taustaseinät ja alus on helppo pitää puhtaana kaappia siirtämällä, Koveshnikov kertoo.

 

Valkoinen vai alumiininvärinen profiili?

IDO Showerama 10-5 -suihkukaappi on saatavana useassa eri koossa. Sen saa valkoisilla tai alumiininvärisillä profiileilla, joihin voi valita joko kirkkaat lasit tai kirkkaiden ja huurrelasien yhdistelmän.

-Viisikulmainen sopii muotoilunsa ansiosta niin suureen kuin pienempäänkin kylpyhuoneeseen. Nelikulmainen suihkukaappi on oiva valinta, mikäli neliöitä on reilummin käytettäväksi. Muotonsa ansiosta se tarjoaa runsaasti tilaa nautinnollisille suihkuhetkille. Hyvä nyrkkisääntö on valita niin suuri suihku kuin tilaan on mahdollista sovittaa, Hanne Koveshnikov kertoo.

Uusi IDO Showerama 10-5 -suihkukaappi lanseerattiin 1. huhtikuuta ja se on saatavilla IDO-jälleenmyyjillä kautta maan. Löydät lisää kuvia IDO Showerama 10-5 -suihkukaapeista täältä.