JYSK tuo syksyn sisustukseen luonnollista harmoniaa – skandinaavinen ilme saa seurakseen lempeitä sävyjä

Syksyn tummenevat illat houkuttavat taas kotoisaan hyggeilyyn. Uusien tyylien mielenkiintoiset yhdistelmät tekevät kodin sisustamisesta erityisen inspiroivaa. Skandinaavisuus on edelleen sisustuksen keskeinen tyylisuunta, jota varioidaan yksilöllisempään suuntaan käsintehdyn näköisillä tekstiileillä ja ennakkoluulottomilla kontrasteilla. Ne saavat rinnalleen myös minimalistisen rauhoittavia vaihtoehtoja.

Syyskauden keskeinen teema on pehmeys. Se on nähtävissä lämpimässä väripaletissa ja tuotteiden muotokielessä, samoin kuin pintamateriaaleissa. Ripaus vintagea antaa kiehtovan vivahteen kodin tunnelmaan, ja erilaiset kuviot toimivat mainiosti ajattomien klassikoiden kanssa. Erityisesti sävy sävyyn valitut harmoniset väriyhdistelmät luovat rauhaisan ilmapiirin, kuvailee JYSKin markkinointipäällikkö Riikka Leskinen.

Geometriset elementit saavat seurakseen etnovivahteita ja runsaita yksityiskohtia

Leikkisä trendi Creative Mind yhdistää naiselliset kuviot etnisiin yksityiskohtiin. Ennakkoluulottomat yhdistelmät näyttävät houkuttelevilta, samoin kuin lämpimät, mausteiset värit. Huonekalujen pyöristetyt muodot ja sirot rakenteet lisäävät kotoisan boheemia vaikutelmaa. Uusien ja epätavallisten yhdistelmien kokeilu on olennainen osa tämän trendin luomista.

Human Nature puolestaan on luonnonläheinen trendi, jossa luonnon kauneus on keskeinen innoittaja. Värikartan sävyt huokuvat rauhoittavia sinisen, vihreän ja ruskean sävyjä, jotka sopivat kauniisti sekä klassiseen että moderniin sisustukseen. Materiaalivalinnoissa korostuvat metalli, lasi ja puu. Hyvinvointi ja rauhoittuminen ovat trendin avainsanoja.

The Thinker perustuu skandinaaviseen minimalismiin. Tyylikkyys ja eleganssi koostuvat ajattomista sinisen, harmaan ja mustan sävyistä sekä selkeistä muodoista. Metalli, lasi, keramiikka ja puu toimivat materiaaleina tyylille, josta puuttuvat kaikki ylimääräiset häiriötekijät. Selkeän geometriset muodot, neutraalit värit ja elegantti yleisilme ovat omiaan luomaan miellyttävän rauhoittavaa tunnelmaa.