Marie Olsson Nylander jatkaa yhteistyötä Elloksen kanssa

Viime vuonna Marie Olsson Nylander julkaisi yhteistyössä Elloksen kanssa malliston, joka myytiin loppuun ennätysajassa. Nyt hän on palannut takaisin ja luonut vuodevaatemalliston, joka säteilee iloa, kesää ja odotusta – yhtä eloisa kuin Marie itse. ”Usein kaikelle on paikkansa, mutta Marien avulla ja kyvyllä nähdä kokonaisuus olemme jälleen saaneet inspiraatiota ajatella laatikon ulkopuolelle”, sanoo Jennifer Åhman, designchef, Ellos Home.

Ensimmäinen Elloksen ja Marie Olsson Nylanderin yhteistyössä suunnittelema mallisto myytiin loppuun muutamassa tunnissa. Mattomallisto, joka oli sekä selkeä että yllättävä. Kun hän nyt palaa uuteen yhteistyöhön, joka on tällä kertaa vuodevaatemallisto, ovat odotukset tietysti korkealla.

”Vuodevaatteet ovat minulle tärkeitä, ne asettavat sävyn ja tunnelman makuuhuoneeseen. Nykyisin useimmilla ihmisillä on yksiväriset vuodevaatteet, ja mielestäni kontrasti puuttuu. Tavoitteena oli luoda mallisto, joka teki minut iloiseksi ja jonka itse haluan. Sen tulee tuntua leikkisältä, ja siinä tulee olla selkeitä vaikutteita kesästä. Mallistossa sekoittuvat väri, muoto ja kuvio villillä tavalla – jota yhdistää selkeä punainen lanka. Sängyn tulee voida olla petaamaton, mutta silti kaunis. Se, mikä on lähinnä kehoasi, puhuttelee tiedostamatta aistejasi. Hemmottele itseäsi joka päivä – nuku pehmeästi ja mukavasti.” – sanoo Marie Olsson Nylander mallistosta.

Mallisto välittää kuplivaa iloa ja on lämpimän sävyinen. Kaikki vuodevaatteet on valmistettu huolellisella tarkkuudella. Mallisto on saanut inspiraatiota Marien vuosien varrella keräämistä kankaista, väreistä ja kuvioista. Malliston jokainen tuote puhuu omaa kieltään, mutta yhdessä ne luovat harmoniaa.

”Jokaisella tuotteella on vahva, ihana ja lämmin persoonallisuus. Samalla koko mallisto sopii hyvin yhteen, ja seuraa selkeää punaista lankaa. Olemme myös maksimoineet useiden tuotteiden koon, jotta ne sopivat eri käyttötarkoituksiin. Tyynyn ei tarvitse enää olla pelkkä tyyny, vaan sitä voidaan nyt myös käyttää isona ihanana istuintyynynä.” – sanoo Jennifer Åhman, designchef, Ellos Home.

Mallisto lanseerataan 10.3. osoitteessa ellos.fi.

Ellos on yrityksenä tunnettu ja meillä on noin 1,6 miljoonaa aktiivista asiakasta. Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelujamme asiakaslähtöisesti ja tarjoamaan upeita etuja. Netistä ellos. löydät uusinta muotia, kodinsisustusta ja kauneustuotteita, yli 400 tuotemerkkiä sekä vaatteita, kenkiä ja asusteita koko perheelle.

Ellos on Ellos Groupin suurin nettikauppa. Lisätietoa Ellos Groupista on osoitteessa www.ellosgroup.com. Sieltä voit lukea yrityksen historiasta, kestävästä kehityksestä ja visiostamme. Sieltä saat myös tietoa avoimista työpaikoistamme.