HIDAS MUOTI MANIFESTI: NÄKYVÄT TAIDOT JA TUOTESERTIFIOINTI

TheOneMilano Maaliskuu 2022: kosmopoliittinen näyttely, joka kokoaa yhteen 90 tuotemerkkiä 11 maasta. 11. näyttely tuo tyylikkäimmät trendit, ja siinä on oltava naisten A/W 2023 -kokoelmien esineitä näyttelykeskukseen, mielenkiintoisilla poikkeamilla naisten ja miesten uusiin päällysvaatteisiin, erityisesti urheiluvaatteissa. Kansainvälisellä naisten haut-à-porter-näyttelyllä on erottuva teema: #bettertogether, hashtag, joka tunnistaa ja yhdistää nahka- ja muotialan näyttelyt.

TUTUSTU ONEMILANOON, PÄÄLLYSVAATTEISIIN JA HAUT-À-PORTER-NÄYTTELYYN. HITAAT MUOTIMALLISTOT HIENOIHIN NYKYAIKAISIIN LUOMUKSIIN (PRNewsfoto / TheOne Milano)

TheOneMilano on Fieramilano Rho -messukeskuksessa 13.–15.3.2020 samaan aikaan Micamin, Milelin ja Homi Fashion & Jewelsin kanssa. Näyttelyn ytimessä on erityisalue ”Slow Fashion Manifesto: visible skills”, joka on omistettu ”Made in Italy” -käsitteelle ja sen osaamisaloille, jotka on luotu yhteistyössä Confartigianaton kanssa ulkoasioiden ja kansainvälisen yhteistyön ministeriön ja ITA/ ICE: n panoksella.

TheOneMilanon filosofian olennainen kulmakivi Slow Fashion kiinnittää huomiota kauniisiin, hyvin tehtyihin vaatteisiin, joiden on tarkoitus olla pitkä vaatekaappielämä vuodenaikojen ja sukupolvien ajan.

TheOneMilano-näyttely kertoo tarinan joistakin ammateista, jotka tekevät yritysten tuottamista muotikokoelmista kauniita, hyvin valmistettuja ja kysyttyjä kaikkialla maailmassa.

Joten kirjontamon, räätälin, kangaspuiden kutojan, suutarin, nahkatavaroiden valmistajan, millinerin, furrierin, lasivalmistajan, kultasepän ja pitsinvalmistajan salaisuudet paljastuvat. Kaikki osallistuvat työpenkkiinsä ja työkaluihinsa; ovat valmiita esittelemään kestävyyttä ja jätteiden minimointia koskevia taitojaan.

Debyyttinsä TheOneMilanossa, kokoelmissa, on FURMARK®, kansainvälinen turkissertifikaatti, jonka ovat luoneet IFF, International Fur Association ja kaikki turkisalan yhdistykset ympäri maailmaa. 

Hankkeeseen osallistui yli kolmen vuoden työ, joka yhdisti kaikkien turkisalan toimialojen voimat LVMH-konsernin ja lukuisten vaateyritysten avulla, ja 13.3.2020 se toivottaa tervetulleeksi ensimmäiset sertifioidut kappaleet, jotka ovat valmiita tulemaan kauppoihin talvella 2022/23.

TheOneMilano järjestetään 13.–15.3.2022 Fiera Milano Rho -messukeskuksessa 13.–14.3.2022 klo 9.30.m.m–19.30 ja 15.3.202.m 2 klo 9.30–18.30.m.

www.theonemilano.com