Virolainen vaatekauppa ja muodin puolestapuhuja UPTY sulkee siemensijoituskierroksen

UPTY on ensimmäinen virolainen yritys , jossa käyttäjät voivat palauttaa arvon vaatteisiin, joita he eivät enää käytä. Yritys on perustettu vuonna 2020, ja sen päätavoitteena on vähentää kulutusta ja pikamuodin vaikutusta ympäristöön. UPTY on juuri saanut valmiiksi esisiemenrahoituskierroksensa ja kerännyt 650 000 euroa ja aloittanut uuden investointikierroksen, jonka tavoitteena on 3 miljoonaa euroa auttaakseen yritystä laajentumaan kansainvälisesti ja tuomaan UPTY:n suuren tarjonnan muualle maailmaan.

UPTY on virolainen markkinapaikka, joka tarjoaa rakastettuja vaatekaapin esineitä, kuten vaatteita, laukkuja ja kenkiä. Lanseerauksensa jälkeen alusta on kasvanut ja kehittynyt kestävän kehityksen ytimessä.

UPTY-tehtävä

Perustaja Valentin Savtšenkon tehtävä UPTY: n kanssa ei ole vain auttaa pelastamaan planeettaa, vaan auttaa säästämään toinen korvaamaton resurssiaika. Savchenko sanoo: ”Ihmisen aika, joka katsoo täydessä kaapissa ja haluaa tyhjentää sen turvallisesti planeetalle ja omalle elämälle. Annetaan heille tämä mahdollisuus. Paremmin yhdessä!” UPTY on rakennettu niin, että sen myyjillä on mahdollisimman paljon vapaa-aikaa.

Kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa käyttäjät voivat myydä UPTY: llä:

1. Tilaa ilmainen UPTY Clean Out -laukku

2. Aseta kaikki tarpeettomat vaatteet pussiin

3. Lähetä laukku takaisin UPTY:lle pakettiautomaatin kautta

Kun pussi on vastaanotettu, vaatteet tarkastetaan laadunvalvonnassa. Kaikki hyväksytyt tuotteet mitataan, hinnoitellaan, valokuvataan, luetellaan ja lähetetään. Kun myyjä on myyty, hän saa prosenttiosuuden listautumishinnasta.
Pikamuodin torjuntaTekstiiliteollisuus on nykyään maailman toiseksi saastuttavin teollisuus, joka on öljyteollisuuden jälkeen toiseksi suurin. UPTY:n tavoitteena on auttaa merkittävästi tämän lievittämisessä käyttämällä ohjenuorana kolmea R:ää: Vähennä, Käytä uudelleen ja kierrätä.

Tietoja UPTY:stä

Virolainen vaatekauppiasyritys perustettiin vuonna 2020, ja sen päätavoitteena on vähentää kulutusta ja pikamuodin ympäristövaikutuksia.  UPTY aikoo laajentaa muodista tulevaisuudessa ja ”kiertää” mahdollisimman monia asioita ympäri maailmaa.
UPTY toimii tällä hetkellä Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Suomessa. Tänä vuonna UPTY on alkanut tulla Saksan markkinoille ja sillä on edelleen laajentumissuunnitelmia vuosille 2022-2023 Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Puolassa, Tšekissä, Alankomaissa, Ruotsissa ja Norjassa.

http://upty.ee