VANS JUHLISTAA NAISTAITEILIJOITA JA LUOJIA

MAALISKUUTA 2022 /PRNewswire/ — Vans, luovan ilmaisun ja tutkimisen maailmanlaajuinen ikoni, on ylpeä voidessaan antaa taiteilijoiden, luojien ja alullepanijoiden perheelle mahdollisuuden jakaa ainutlaatuisia näkökulmiaan, luovaa prosessiaan ja intohimoaan tarkoitukseen perustuviin tarinoihin tämän vuoden taiteilijan ensimmäisessä brändikampanjassa ”Nämä projektit ovat luovuuden mainoksia .” Perinteisen mainoskampanjan sijaan Vans tilasi artisteja menemään maailmalle ja herättämään projektinsa eloon – musiikkivideoista ja pääsystä rullalautailuun, veistoksiin, maalauksiin ja muuhun.

Yang Liu Qing leads the charge in China’s female skate scene (PRNewsfoto/Vans)

Tänään Vans julkaisee uuden sarjan ”Nämä projektit ovat luovuuden mainoksia” kohottamaan naisten ääniä ja yhteisöjä ympäri maailmaa, esittelemällä Linda Lindasin, Yang Liu Qingin (alias.  Liu Liu, 66), ja Coco Dávez. Juhlistamalla erilaisia luovuuden muotoja ja kunnioittamalla työn takana olevia lahjakkaita yksilöitä tämän vuoden kampanja pyrkii korostamaan tarkoitusta ja kohottamaan paikallisia yhteisöjä.

”Ennen kaikkea Vans uskoo luovan ilmaisun ja tutkimisen voimaan. Sen sijaan, että tekisimme vain mainoksia luovuudesta, otamme sen askeleen pidemmälle investoimalla taiteilijoihin herättääksemme heidän ideansa eloon ja auttaaksemme heitä näkemään”, sanoi Vans Globalin markkinointijohtaja Kristin Harrer tämän vuoden kampanjan debyytistä. ”Urani alusta lähtien olen halunnut muuttaa tyttöjen ja naisten maailmaa. Liityin Vansiin osittain siksi, että olemme sitoutuneet tehostamaan ja tarjoamaan mahdollisuuksia, pääsyä ja luovia myyntipisteitä naisten piristämiseksi ja voimaannuttamiseksi taiteen, musiikin ja toimintaurheilun avulla.”

Los Angelesissa toimiva punk-yhtye Linda Linda Lindas välittää viestinsä luomalla musiikkivideon, joka haastaa sukupuolinormit ja kannustaa faneja omaksumaan DIY: n. Yhtye on soittanut Alice Bagin kanssa, liittynyt Best Coastin ja Money Markin seuraan diy-poliittisessa varainkeruutilaisuudessa, avannut loppuunmyydyn levyjulkaisuesityksen Bleachedille, ja Riot Grrrl -legendat Bikini Kill valitsivat heidät käsin avaamaan heille yhden heidän jälleennäkemisnäytöksistään Hollywood Palladiumissa.

Yang Liu Qing määrittelee uudelleen, mitä tarkoittaa olla naisluistelija Kiinassa. Hän johtaa syytettä naisten edustuksesta skeittikentällä, mukaan lukien kilpaileminen Tokiossa  viime kesänä rullalautailun olympiadebyytissä. Projektiaan varten hän loi mukautetun skeittirampin ja vei sen kiertueelle ympäri Kiinaa.

Taiteilija Coco Dávez hyödyntää maalausta, valokuvausta ja muita medioita luodakseen eloisan, värikkään estetiikan. Hänen ainutlaatuiset muotokuvansa naisista herättävät keskustelua ja työntävät etenemistä, mukaan lukien laajamittainen maalaus, jonka hän suoritti tätä projektia varten, joka kunnioittaa inspiroivia naisia, jotka ovat muokanneet hänen polkuaan.  Hänen töitään on esitelty Lontoossa, Hongkongissa, Pariisissa, Queenslandissa, Brysselissä, Madridissa ja muissa kaupungeissa ympäri maailmaa.

Koko vuoden ajan Vans jatkaa erilaisten luojien kasvattamista ja esittelee uusia taiteilijoita ja kumppaneita jakamaan intohimonsa tarkoitukseen ja yhteisöön. Pysy kuulolla, niin näet kulissien takana serpentwithfeetin, Surf Ghanan, Vallarta Skate Projectin ja muiden projektit. Kaikki nämä taideprojektit, jotka paljastetaan luovuuden digitaalisena hautakivenä, heräävät eloon Vans.com/OffTheWall ympäri vuoden inspiroivana löytöretkenä.

Tutustu koko kampanjaan Vans.com/OffTheWall ja liity keskusteluun Vansin kanssa sosiaalisessa mediassa käyttämällä #OffTheWall oman luovuustarinasi jakamiseen.