IsoKristiinaan avataan Suomen ensimmäinen uusi myymäläkonsepti Iittala & co

IsoKristiinaan avataan 26. maaliskuuta Suomen ensimmäinen uudenlaisen myymäläkonseptin mukainen Iittala & co -myymälä. Uudessa myymälässä panostetaan aiempaa laajemman tuotevalikoiman lisäksi ensiluokkaiseen palveluun ja viihtyisyyteen. IsoKristiinan tarjonta kasvaa kevään aikana myös Normalin ja Synsamin myymälöillä.

IsoKristiinan ensimmäiseen kerrokseen, Vallilan ja Elisan entisiin noin 240 neliön liiketiloihin avataan Suomen ensimmäinen Iittala & co -myymälä. Iittala & co -myymälöiden valikoimaan kuuluvat Iittalan, Arabian, Fiskarsin, Moomin by Arabian, Rörstrandin sekä Hackmannin tuotteet. Valikoima kattaa paitsi tutut ja ikoniset astiastot, lasi- ja sisustusesineet sekä tekstiilit, myös ruoanlaiton ja puutarhanhoidon tuotteet. Mukana on lisäksi vaihtuvia erikoistuotteita ja -tarjouksia.

Iittala & co:sta löytyy muistakin Iittalan myymälöistä tuttu, vuonna 2019 lanseerattu Vintage-palvelu. IsoKristiinan myymälässä asiakkaat voivat myydä ja ostaa käytettyjä Iittalan, Arabian ja Nuutajärven lasisia ja keraamisia astioita kuten lautasia, juomalaseja, kahvikuppeja vateineen sekä tarjoiluosia.

”Panostamme laadukkaaseen ja asiakkaiden eri tarpeet huomioivaan asiakaspalveluun, kuten onnistuneiden lahjojen valintaan, paketointiin ja käytännön vinkkeihin. Nyt meiltä löytyvät kaikki kattaus- ja sisustustuotteet sekä oikeat välineet niin onnistuneeseen ruuanlaittoon kuin puutarhanhoitoon. Haluamme inspiroida asiakkaitamme hyvään arkeen”, Iittalan myymäläpäällikkö Olga Kämäräinen kertoo.

IsoKristiinan tarjonta kasvaa keväällä myös Normalin ja Synsamin liikkeillä. Tanskalainen päivittäistavaraketju avaa noin 540 neliön myymälän IsoKristiinan ensimmäiseen kerrokseen Stadiumin ja Espresso Housen väliin. Optikkoketju Synsamin myymälä sijoittuu IsoKristiinan ensimmäiseen kerrokseen Tietäjänkadun sisäänkäynnin viereen.

“Olemme iloisia voidessamme tarjota IsoKristiinan asiakkaille Suomen ensimmäisen uudenlaisen myymäläkonseptin mukaisen Iittala & co -myymälän. Meille on tärkeää pystyä kehittämään ja uudistamaan IsoKristiinan tarjontaa tuomalla asiakkaillemme uusia, kiinnostavia myymäläkonsepteja”, toteaa keskuspäällikkö Matti Sinkko.

Citycon on johtava monikäyttöisten kaupunkikeskusten omistaja, kehittäjä ja hallinnoija. Keskeisillä kaupunkialueilla sijaitsevissa keskuksissamme vähittäiskauppa, toimistotilat ja asuminen yhdistyvät hyvin toimiviin liikenneyhteyksiin. Olemme sitoutuneet kestävään kiinteistönhoitoon, ja hallinnoimamme kiinteistöomaisuuden arvo Pohjoismaissa on yhteensä noin 4,5 miljardia euroa. Päivittäistavarahyödykkeitä, terveydenhuollon palveluita sekä muita palveluita tarjoavat keskuksemme vastaavat asiakkaidemme jokapäiväisiin tarpeisiin.