Nauti liikkeestä ja ylitä itsesi

Uuden urheiluvaatebrändi Yvetten ihanat treenivaatteet motivoivat kaikkia naisia liikkumaan. Pirteää pinkkiä, hillittyä harmaata tai kaiken kanssa yhteen sopivaa mustaa – laajasta väriskaalasta löytyy jokaiselle mieluisia vaatteita, joita yhdistellä keskenään. Verkkokaupan valikoimasta löytyy myös trendikkäitä vaatteita vapaa-aikaan. Kysyimme enemmän tuotteista Yvetten toimitusjohtajalta Pirjo Autiolta.

1. Mistä idea Yvetten perustamiseen on lähtenyt?

Yvette Finland Oy on osa isoa yritystä, jonka omistaa kiinalainen pariskunta. Heillä on kolme omaa tehdasta Etelä-Kiinassa, joissa on valmistettu yli 20 vuoden ajan eri merkeille urheilu-, uima – ja alusvaatteita. Yvette-brändi perustettiin viisi vuotta sitten, kun omistajat halusivat keskittyä kehittämään omaa tuotemerkkiä. He ovat pitkään tehneet esimerkiksi Triumphin urheilurintaliivejä.

2. Minkälaisille liikkujille tuotteet on suunnattu?

Urheilusta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille, kaiken kokoisille ja ikäisille naisille. Pienin koko, jota valikoimastamme löytyy, on 100 cm ja suurin 6XL (50-52).

3. Mitkä asiat tekevät tuotteistanne persoonallisia?

Laadukkaat materiaalit, pienet yksityiskohdat, loistava istuvuus ja laaja kokovalikoima. Yksityiskohdista nousee esiin erityisesti kauniit olkaimet, keskenään yhdistetyt erilaiset materiaalit ja tuotteiden omaperäiset leikkaukset.

4. Mitkä ovat kesän uutuuksia?

Kesän uutuuslanseeraus on Yvette x Martina mallisto. Mallisto on tehty yhteistyössä Martina Aitolehden kanssa. Mallistossa on paljon tyylikästä mustaa ja harmaata sekä väripilkkuna tiilenpunainen sävy. Mallisto sisältää treenivaatteita sekä mukavia vapaa-ajan asuja. Upeat uima-asut täydentävät tätä uutuusmallistoa.

5. Seuraatteko alan trendejä/kuluttajien tarpeita?

Kyllä. Osallistumme vuosittain ISPON-urheilumessuille ja Pariisin alus- ja uima-asumessuille. Sieltä saamme paljon uusia ideoita ja viimeisimmät tiedot alan trendeistä ja innovaatioista. Olemme mukana myös erilaisissa tapahtumissa, joissa saamme paljon palautetta kuluttajilta. Kuluttajien palaute viedään eteenpäin tuotekehitykseen ja suunnittelijoille.