New Balance ja Billebeino jatkavat menestyksekästä yhteistyötään

Amerikkalainen New Balance ja suomalainen Billebeino yhdistävät jälleen voimansa. Torstaina 14.5. julkaistava vaate- ja jalkinemallisto on brändien toinen yhteistyömallisto.

Lähes tarkalleen vuosi sitten julkaistu ensimmäinen New Balance x Billebeino -collection piti sisällään paitoja, housuja, lippiksiä, takin sekä NB x BB 247 -kengät. Nyt julkaistavassa mallistossa asiakkaiden saataville tuodaan miesten ja naisten t-paidat, kaksi erilaista lippistä sekä miesten ja naisten NB x BB 997 -lenkkarit, joiden väritys on ainoa laatuaan Suomessa.

”Ensimmäinen yhteistyömallisto oli menestys, josta esim. kengät myytiin loppuun vuorokaudessa, joten on luontevaa jatkaa yhteistyötä”, kertoo Billebeinon Brand Manager Juhani Putkonen.

Myös New Balancen puolella ollaan tyytyväisiä aikanaan saunasta alkunsa saaneen yhteistyön jatkumiseen. Putkonen ja New Balancen Strategic Account Manager Julius Juslin laittoivat ensimmäisen yhteistyömalliston tulille aikanaan sulkapallopelien jälkeen saunan lauteilla.

”Hienoa päästä tekemään taas yhteistyötä Billebeinon kanssa. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen, sillä värimaailma sopii mielestämme erinomaisesti yhteen tekstiilimalliston kanssa”, Juslin kommentoi.

Asiakkaat pääsevät nauttimaan yhteistyön tuloksista tänään torstaina 14.5. Uuden malliston kaikkia tuotteita on saatavilla yksinoikeudella Billebeinon verkkokaupasta niin kauan kuin tavaraa riittää.

New Balance

New Balance Athletic Shoe Inc. eli New Balance on yhdysvaltalainen vuonna 1906 perustettu perheyritys, joka keskittyy pääosin jalkineiden valmistukseen. Yhtiön päämaja sijaitsee nykyisin Bostonissa, Massachusettsissa.

newbalance.com

Billebeino

Billebeino on lifestyle-brändi, joka perustuu intohimoon, muotiin ja ystävyyteen. Olemme saaneet inspiraatiomme musiikista, taiteesta ja urheilusta. Billebeinon valikoima koostuu unisex-vaatteista ja -asusteista, jotka on tarkoitettu kaikille sukupuolesta tai iästä riippumatta. Pyrimme käyttämään tuotteissamme 100% kierrätettyjä materiaaleja. Vastuullisuus näkyy myös siinä, että varmistamme työntekijöidemme hyvinvoinnin tehtailla. Billebeinon kanssa olet osana vastuullista toimintaa.

billebeino.com #billebeino #areyoubillebeino

Kuva: https://eu.billebeino.com