Nordic Tricot by Ivana Helsingin uutuudet naisille ja leikki-ikäisille saatavilla vain Tokmannilta

Suomen tunnetuimpiin muotisuunnittelijoihin lukeutuvan Paola Suhosen ja Tokmannin designeryhteistyönä luoma vuoden 2020 kolmas Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallisto on saapunut myyntiin vain Tokmannille. Edullisin Tokmanni-hinnoin ja lumoavin Ivana Helsinki -kuosein varustetusta mallistosta löytyy vaatteita naisille ja leikki-ikäisille lapsille. Kaikki brändin vaatteet on suunniteltu ja mitoitettu Suomessa.

Nordic Tricot by Ivana Helsingiltä nähdään kaksi kesäistä kuosia; klassisen yksinkertainen, mutta herkän koristeellinen Summer Shell -simpukka- sekä paratiisimaisen runsas ja raikkaan värikäs Butterfly Field -perhosprinttikuosi. Lisäksi myynnissä ovat Emmilou Rosa ja Kesän muisto -kuosien ihanat yöasut sekä ajattoman tyylikkäät yksiväriset trikoohousut naisille. Yhteensä uutuuksia on tällä kertaa 24, joista 17 on suunniteltu naisille ja seitsemän leikki-ikäisille lapsille.

– Kukapa ei olisi pienenä ihaillut simpukoiden kaunista ja eksoottista, luonnon omaa muovaamaa muotokieltä. Simpukassa kuviona yhdistyy valtamerien äärettömyys, vapaudenkaipuu ja loputtomat helteiset kesäyöt. Kuvio on alun perin akvarelleilla maalattu. Mustavalkoisena se on klassisen yksinkertainen ja tyylikäs, mutta samalla herkkä ja koristeellinen, Paola Suhonen kuvailee Summer Shell -kuosia.

Ivana Helsingin kuoseissa yksi useimmiten toistuvista teemoista on alusta asti ollut perhoset, Suhonen kertoo.

– Niihin liittyy tarina suruvaipasta, joka oli paras ystäväni lapsuudessa. Perhonen ymmärsi puhetta ja käyttäytyi kuin lemmikkieläin. Perhosissa yhdistyy herkkä kauneus, ajan kulumisen ymmärrys, lapsuuden kesän paahteisuus sekä loputtomat villikukkaniityt ja perhoset niiden yllä. Nordic Tricot by Ivana Helsingiltä nähtävässä Butterfly Fieldissä väritys on paratiisimaisen runsas, eksoottisen herkullinen ja skandinaavisen raikas, hän tunnelmoi.

Nordic Tricot by Ivana Helsingin naisten valikoimissa Butterfly Field -kuosi esiintyy pellavamekossa ja -topissa, maksimekossa, caprileggingeissä sekä trikootopissa, -paidassa, -hameessa, -housuissa ja -tunikassa. Summer Shell -kuosi puolestaan nähdään off shoulder -mekossa, caprileggingseissä sekä trikoopaidassa ja kahdessa trikootunikassa. Trikoohousuista on saatavilla Butterfly Field -kuosin lisäksi kaksi värivaihtoehtoa, musta ja pinkki. Yöasuja on myynnissä kaksi erilaista, Emmilou Rosa -kuosin trikoopaituli ja Kesän muisto -kuosin trikooyöpaita.

Leikki-ikäisille Nordic Tricot by Ivana Helsingin uutuusmallistossa nähdään trikoopaita, -shortsit ja -mekko Butterfly Field– ja Summer Shell -kuoseilla sekä toinen trikoomekko Buttefly Field -kuosilla.

Vaatteissa on jälleen Suhosen Ivana Helsingille tyypillisiä, mielenkiintoisia yksityiskohtia. Esimerkiksi naisten salsahelmaisessa pellavamekossa on näyttävät lyhyet puhvihihat, solmittavat nauhat pääntiessä ja poikkileikkaus vyötäröllä. Samaisen mekon helmaan on niin ikään upotettu käytännölliset taskut.


Samaa simpukkateemaista painokuosia naisille ja leikki-ikäisille lapsille. Kuvissa Summer Shell -kuosin Romy-niminen off shoulder-mekko (1. vasemmalta), Viola-trikootunika (oikealla ylhäällä), Hilpa-trikoopaita ja Capri-caprilegginsit (oikealla alhaalla) naisille sekä Emmi-trikoopaita ja Nella-trikooshortsit leikki-ikäisille lapsille.

Edellisten mallistojen tavoin kokovaihtoehdot ovat naisten vaatteissa S–XL ja leikki-ikäisten vaatteissa 90–130 cm. Nordic Tricot by Ivana Helsingin uusimman malliston tuotteita on saatavilla tuotteesta riippuen noin 80, noin 100 tai noin 160 Tokmanni-myymälässä. Valikoituja malleja myydään myös Tokmannin verkkokaupassa osoitteessa www.tokmanni.fi/nordictricot.
 

Designeryhteistyötä jo noin kolmen vuoden ajan

Tokmanni ja Paola Suhonen ovat tehneet designeryhteistyötä jo noin kolmen vuoden ajan. Mallistoja julkaistaan vuosittain kuusi, ja mukana on useita Ivana Helsingin asiakkaiden suosikkikuoseja, joita ei ole enää saatavilla mistään muualta.

Nordic Tricot by Ivana Helsinki -yhteistyö osoittaa, ettei tunnetun muotisuunnittelijan suunnittelemien designvaatteiden tarvitse olla kalliita. Erityisen hienoa on, että kaikki brändin vaatteet suunnitellaan ja mitoitetaan Suomessa.

– Haluamme luoda laadukkaita, tyylikkäitä, monikäyttöisiä ja edullisia vaatteita. Mitoitamme kaikki Paolan suunnittelemat Nordic Tricot by Ivana Helsinki -vaatteet sekä Polan ja muiden omien vaatemerkkiemme vaatteet itse Suomessa, sillä haluamme varmistua niiden sopivan mahdollisimman hyvin asiakkaillemme, Tokmannin Design Manager Lilli Hietala kertoo.


Butterfly Field -kuosi nähdään neljässä leikki-ikäisten lasten vaatteessa. Muiden leikki-ikäisten lasten vaatteiden tavoin kuvan Ainu-trikoomekon kokovaihtoehdot ovat 90–130 cm.

Vuoden 2020 kolmas Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallisto:

Valikoima ja materiaalit:
– Handout tuotteiden tarkemmista tiedoista on saatavilla liitteenä.

Hinnat:
– Naisten mallit 16,95–39,95 €/kpl, leikki-ikäisten lasten mallit 9,99–16,95 €/kpl

Koot:
– Naisten vaatteita on saatavilla ko’oissa S–XL, leikki-ikäisten lasten vaatteita ko’oissa 90–130 cm.

Saatavuus:
– Mallisto on saapunut myyntiin toukokuussa.
– Nordic Tricot by Ivana Helsingin uusimman malliston tuotteita on saatavilla tuotteesta riippuen noin 80, noin 100 tai noin 160 Tokmanni-myymälässä. Valikoituja malleja myydään myös Tokmannin verkkokaupassa osoitteessa www.tokmanni.fi/nordictricot.
– Tuotteet ovat yksinmyynnissä Tokmannilla.