Nordic Tricot by Ivana Helsingin uutuusmallistossa luontoteemaa naisille ja leikki-ikäisille lapsille

Voikukka-kuosi nähdään Nordic Tricot by Ivana Helsingin uutuusmallistossa kolmessa naisten ja kahdessa leikki-ikäisten lasten vaatteessa. Keltainen väri tuo esiin alkukesän heleyden ja aloittaa kesän kukkakavalkadin, Paola Suhonen kuvailee.

Suomen tunnetuimpiin muotisuunnittelijoihin lukeutuvan Paola Suhosen ja Tokmannin Nordic Tricot by Ivana Helsinki -designeryhteistyön vuoden 2020 toinen mallisto on saapunut myyntiin helmikuussa. Yksinoikeudella Tokmannilla myytävän brändin mallistossa on erittäin edullisia vaatteita naisille ja leikki-ikäisille lapsille. Kaikki malliston vaatteet on brändille tuttuun tapaan suunniteltu ja mitoitettu Suomessa.

Pirteä 12 vaatteen uutuusmallisto koostuu erityisesti kauniisti laskeutuvista, helposti yhdisteltävistä ja yllä miellyttävän pehmeistä trikoovaatteista. Mallistossa nähdään tällä kertaa kaksi kuosia, aurinkoisen keltainen Voikukka ja kauniin sininen, kasviteemainen Pietaryrtti.

– Keltainen väri tuo esiin alkukesän heleyden ja aloittaa kesän kukkakavalkadin. Samalla se tuo mieleen lapsuuden voikukkaseppeleet ja loputtomat voikukkapellot. Valoisat kesäyöt ovat vielä edessä, Paola Suhonen tunnelmoi.

Pietaryrtti on osa suomalaista sielunmaisemaa ja tuttu Herbaario-kasvikuvastoista. Se on myös loppukesän kukka ja klassikko lapsuuden maisemista ja 70-luvun retrotunnelmista, hän lisää.

Naisten mallistossa Voikukka-kuosi nähdään trikoopaidassa, leggingeissä ja tunikassa, Pietaryrtti-kuosi trikoopaidassa, leggingseissä ja kahdessa tunikassa. Kuosillisten vaatteiden lisäksi mallistoon kuuluu kauniin keltainen neuletakki, joka täydentää niin housuasun kuin naisellisen mekko-lookinkin. Vaatteissa on jälleen mielenkiintoisia yksityiskohtia: esimerkiksi Pietaryrtti-kuosin Elina-tunikan takaa pidemmän helman alareunassa on sivuilta pyöristetty leikkaus, joka muodostaa helmaan pienet sivuhalkiot.

Leikki-ikäisille Nordic Tricot by Ivana Helsinki tarjoilee tällä kertaa mekon Voikukka-kuosilla, pitkähihaisen tunikan Pietaryrtti-kuosilla sekä leggingsit molemmilla kuoseilla. Vaatteista esimerkiksi keltaisena hehkuvassa Voikukka-kuosin mekossa on lyhyet kaksinkertaiset perhoshihat, joka tekee niistä röyhelömäiset.

Leikki-ikäisten vaatteita myydään edellismallistojen tapaan ko’oissa 90–130 cm, naisten tuotteita ko’oissa S–XL.

Nordic Tricot by Ivana Helsingin uusimman malliston tuotteita on saatavilla rajoitetusti. Kokoluokaltaan isoimmissa Tokmanni-myymälöissä on pienempiä laajempi valikoima: osa tuotteista on myynnissä kaikissa Tokmanneissa, osa noin 150 ja osa noin 80 Tokmanni-myymälässä. Lisäksi valikoituja malleja myydään myös Tokmannin verkkokaupassa osoitteessa www.tokmanni.fi/nordictricot.


Yhteistyö tuo Ivana Helsingin toivekuoseja uudelleen kaikkien saataville

Tokmanni ja Paola Suhonen ovat tehneet designeryhteistyötä jo yli kahden vuoden ajan. Kuudesti vuodessa julkaistavissa mallistoissa nähdään useita sellaisia Ivana Helsingin asiakkaiden toivomia kuoseja, joita ei ole enää saatavilla mistään muualta.

– Yhteistyömme tavoitteena on luoda laadukkaita vaatteita, joissa yhdistyvät monikäyttöisyys, Ivana Helsingin kauniit ja huolella valitut toivekuosit, trikoon käyttömukavuus sekä jokaiselle sopiva hintataso, Tokmannin Design Manager Lilli Hietala kertoo.

– Suunnittelemme ja mitoitamme kaikki Nordic Tricot by Ivana Helsinki -vaatteet muiden Tokmannin omien merkkien vaatteiden tavoin Suomessa. Tiivis yhteistyö auttaa meitä varmistamaan, että vaatteet sopivat mahdollisimman hyvin asiakkaillemme, hän jatkaa.

Samaa luontoteemaista painokuosia naisille ja leikki-ikäisille lapsille. Kuvassa Pietaryrtti-kuosin Helmi-trikoopaita ja Siina-leggingsit naisille sekä Eevi-tunika ja Lina-leggingsit leikki-ikäisille lapsille.
 

Vuoden 2020 toinen Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallisto:

Valikoima:
– Handout tuotteiden tarkemmista tiedoista on saatavilla liitteenä.

Hinnat:
– Naisten mallit 19,95–29,95 €/kpl, leikki-ikäisten lasten mallit 9,99–16,95 €/kpl

Materiaalit ja koot:
– Harriet-tunika: 100 % polyesterisifonki
– Mimmi-neuletakki: 100 % akryyli
– Muut vaatteet: 47 % puuvilla, 47 % modaali, 6 % elastaani
– Naisten vaatteita on saatavilla ko’oissa S–XL, leikki-ikäisten lasten vaatteita ko’oissa 90–130 cm.

Saatavuus:
– Mallisto saapui myyntiin helmikuussa.
– Tuotteita on saatavilla rajoitetusti. Kokoluokaltaan isoimmissa Tokmanni-myymälöissä on pienempiä laajempi valikoima: osa tuotteista on myynnissä jokaisessa, osa noin 150 ja osa noin 80 Tokmanni-myymälässä. Lisäksi valikoituja malleja myydään myös Tokmannin verkkokaupassa osoitteessa www.tokmanni.fi/nordictricot.
– Tuotteet ovat yksinmyynnissä Tokmannilla.