ONES muuttaa maailmaa paita kerrallaan

Aviopari Susanne ja Jarno istuivat sohvallaan jouluna 2016 katsoen leijonanluolaa ja syöden kinkkua ja suklaata, kunnes yksi yritys säväytti. Siitä innostuneena Seppälät alkoivat ideoimaan tulevaa brändiään. Yhteydessä oltiin suomalaiseen ystävän Hennaan, joka asuu Brasiliassa ja tapaa kadulla ja slummissa lapsia viikottain.

Kuvassa Jarmo ja Susanna

Yhteinen sävel löytyi ja näin syntyi ONES

Jonka ideologia perustuu yhteen lauseeseen: Buying ONES = helping the little ones.
Sekä muutetaan maailma #paitakerrallaan.
ONES haluaa levittää iloa ja paitojen printi ovatkin lasten käsialaa. Lapsille järjestettiin piirustuskilpailu. Lapset olivat mielissään jo siitä että saivat piirtää, koska sekään ei ole näille lapsille itsestäänselvyys. Seppälät saivat kuoren täynnä piirustuksia, joista he valitsivat osan ja muovasivat nämä piirustukset paitojen designiksi.
Jokaisesta myydystä paidasta menee 10% ( veroton hinta ) juuri näiden lasten iloksi. Piirtäjät ja heidän lähipiirinsä saavat mm. hammasharjoja, värikyniä, muutaman piirtäjän polkupyörä korjattu, sekä yhden perheen katto korjattu.

Paidat siis tuovat iloa lapsille, mutta myös käyttäjälle, koska jokaisen paidan mukana tulee etiketti, josta näkee kenen taidetta saa kantaa. Tyylikkään paidat tuovat myös iloa laatunsa puolesta. Koska haluamme että ONES tuo iloa koko ketjuun, on paidat luomupuuvillaa, joten pellolla työskentevät eivät joudu altistumaan myrkyille. Paidat ommellaan Fair Wear Foundation alaisuudessa ja ovat näin niin sanottuja reilun kaupan paitoja. Lisäksi paidat ovat kaikki earth positive mallistoa, jonka tuotanto tuo iloa luonnolle. Näissä paidoissa 90% pienempi hiilijalanjälki.

Kuvassa Matheus

Kuvassa Wesley

Haaveena Seppälöillä on nähdä ONESin kasvavan kansainväliseksi ja näin tuovat suurta muutosta maailmaan. Kenties ONES voi olla kaikille tunnettu kuin Coca Cola. Ensimmäinen kohteemme on Brasilian Recife, mutta tulevaisuudessa lisäämme kohteita. Printtien määrä tulee lisääntymään kun kasvamme, mutta vaatekaupaksi emme ala. Panostamme laadukkaiisin t-paitoihin ja vaihtuvaan oheistuotteeseen. Emme ole hyväntekeväisyyttä, vaan yhteiskunnallista yrittäjyyttä. Jokainen ostos, voi olla valinta vaikuttaa ja tuoda iloa.
Voit lukea lisää: www.ones.fi