Stockmannin oman Construe-brändin valikoima laajenee asusteisiin

Stockmannin viime syksynä lanseeraama Construe-brändi tarjoaa nyt vaatteiden lisäksi monipuolisen valikoiman miesten asusteita.

Stockmann esitteli viime syyskuussa miehille suunnatun uuden Construe-merkin, jonka kaikki tuotteet suunnitellaan Stockmannin omassa Design Studiossa Helsingissä. Nyt Construen mallisto täydentyy tyylikkäillä asusteilla, kuten nahkalaukuilla ja -lompakoilla, vöillä sekä aurinkolaseilla.

”Construen asusteet jatkavat vaatemallistosta tuttua ajatonta tyyliä, jota päivitetään kauden ajankohtaisilla trendeillä. Uskon monen löytävän esimerkiksi klassisen värimaailman omaavasta laukkuvalikoimastamme pitkäaikaisia luottokumppaneita niin töihin kuin vapaa-aikaan”, Construen suunnittelija Inka Unelius vinkkaa.

Kestävät luonnonmateriaalit ovat Construen vaatteiden lisäksi tärkeä osa uutta asustevalikoimaa; laukut, lompakot ja vyöt valmistetaan laadukkaasta nahasta, ja pehmeissä asusteissa, kuten pipoissa ja kaulahuiveissa, suositaan luomupuuvillaa ja kashmirsekoitteita.

”Construen vaatteet ovat löytäneet hienosti paikkansa miesten muodin valikoimassamme, ja olemme iloisia, että uuden asustemalliston myötä voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen Construe-tyylin jo tähän kevääseen”, Unelius jatkaa.

Construella on Design from Finland -merkki, joka edustaa korkealaatuista suomalaista osaamista ja laadukasta suunnittelua. Kaikki Construen tuotteet valmistetaan auditoiduilla tehtailla, joissa työoloja ja ympäristöpäästöjä valvotaan säännöllisesti.

Construen tuotteet ovat saatavilla ainoastaan Stockmann-tavarataloissa Suomessa ja Baltiassa sekä stockmann.comissa.