Viisi klassikkoa, jotka kuuluvat jokaisen vaatekaappiin

Aloita vuosi ostamalla viisaasti. Hanki kaappiisi muutama luottovaate, joista on iloa vielä vuosienkin päästä. Vaatekaapin kulmakiviä kannattaa juuri nyt etsiä myös alennusmyynneistä.

Kau­niis­ti las­keu­tu­va silk­ki­pai­ta

Monikäyttöisin silkkipusero mukailee klassista kauluspaitaa, ja siinä on sirot kaulukset ja suora helma. Valitse pusero aavistuksen väljänä ja tarkista, etteivät napit pingotu tai hihat kiristy, kun liikut. Helman mitta kannattaa miettiä niin, että paita sopii sekä suosikkihameen että -housujen pariksi.

TOMMY HILFIGER trenssi 299€

TOMMY HILFIGER trenssitakki 299,-

Huo­li­tel­tu trens­si­tak­ki

Laadukas kaupunkitrenssi on valmistettu paksusta puuvillasta. Jos pidät rennosta tyylistä, valitse kevyempi puuvillasekoite, joka hylkii vettä eikä rypisty herkästi. Trenssisi on oikean kokoinen, kun sen hartialinja on istuva ja vyö asettuu navan kohdalle.

Panosta luonnonmateriaaleihin kuten pellavaan ja kashmiriin.
TIGER OF SWEDEN – Indio-trenssi

TIGER OF SWEDEN
Indio-trenssi
499,00€
cut & pret – Silkkipaita

cut & pret
Silkkipaita
79,90€
100% silkki

Ohut ja laa­du­kas neule

Ohut neulepaita on fiksu hankinta, koska sille löytyy käyttöä ympäri vuoden. Satsaa luonnonmateriaaleihin, kuten kashmiriin tai merinovillaan. Ne lämmittävät viileällä säällä, mutteivät hengittävyytensä ansiosta hiosta lämpimässäkään. Ne myös kestävät käytössä pitkään ja tuntuvat mukavilta ihoa vasten. Ajattoman mallin tunnistat pyöreästä pääntiestä, kapeista pitkistä hihoista ja lantioluulle päättyvästä helmasta.

Yk­sin­ker­tai­set nah­ka­ten­na­rit

Tyylikkäimmät tennarit ovat pelkistetyt ja valkoiset, eikä niissä näy suuria logoja. Lenkkarit näyttävät parhaalta, kun kengät ovat puhtaat, joten muista suojata kengät likaa hylkivällä kosteussuojasuihkeella. Kosteuspyyhkeet tepsivät yksittäisiin tahroihin ja kumipohjat pysyvät valkoisena, kun hankaat ne puhtaaksi ihmesienellä. Myös valkoisten kengännauhojen päivitys raikastaa tennarit tehokkaasti.

 Minna Parikka  – Bunny Sneaks -kengät

Minna Parikka
Bunny Sneaks -kengät
290,00€
FILIPPA K – Kashmirneule

FILIPPA K
Kashmirneule
410,00€
Tyylikkäät tennarit ovat pelkistetyt ja valkoiset.

Suo­rat ja si­ni­set far­kut

Sininen denim ja suora lahje ovat pitäneet pintansa jo 1860-luvulta. Hanki housut napakassa koossa, sillä farkut venyvät aina hieman käytössä. Kiinnitä sovituskopissa huomiota vyötärön istuvuuteen, takataskujen sijoitteluun ja lahkeen mittaan. Hyvissä perusfarkuissa on navan alle asettuva vyötärö, ripaus mukavuutta lisäävää elastaania ja kauniisti kulutettu sinisen sävy, joka vain paranee vanhetessaan.

VAGABOND – Ina-sneakerit

VAGABOND
Ina-sneakerit
90,00€
SELECTED – SfAya-kashmirneule

SELECTED
SfAya-kashmirneule
119,99€
T By ALEXANDER WANG – Cult Straight Leg -farkut

T By ALEXANDER WANG
Cult Straight Leg -farkut
309,00€
REPEAT – Kashmirneule

REPEAT
Kashmirneule
259,00€

https://info.stockmann.com/inspiroidu/naiset/muoti/viisi-klassikkoa-jotka-kuuluvat-jokaisen-vaatekaappiin/