Näyttelijä Omar Rudbergin käytettyä muotia saataville Zalandon Pre-owned -valikoimaan

Euroopan johtava muoti- ja lifestyle-verkkoalusta Zalando juhlistaa Pre-owned -kategoriansa vuosipäivää tuomalla myyntiin Euroopan tunnetuimpien TV-tähtien muotia. Zalandon Pre-owned -palvelun avulla asiakkaat voivat löytää ainutlaatuista muotia ja jättää vaihtoon omaa ylimääräistä muotiaan kätevän digitaalisen kokemuksen kautta.

27. syyskuuta 2021 alkaen omaa muotiaan asiakkaiden ostettavaksi vaihtavat muun muassa ruotsalainen laulaja-näyttelijä Omar Rudberg, puolalainen laulaja-näyttelijä Julia Wieniawa-Narkiewicz, espanjalainen näyttelijä-malli ja LGBTQA+ -aktivisti Lola Rodriguez sekä italialainen näyttelijä ja ihmisoikeusaktivisti  Pietro Turano. Jokaisen tähden myyntiin vaihtamat tuotteet on varustettu henkilökohtaisilla, allekirjoitetuilla tunnisteilla.

Tulevina viikkoina lisää muotia tulee saataville jatkuvasti ja ostaminen on Zalandolle tyypilliseen tapaan helppoa ja nopeaa 100 päivän palautusoikeudella sekä useilla maksuvaihtoehdoilla. Ostaminen on mahdollista myös Zalandon sosiaalisten median kanavien kautta ja kaikki tuotot tullaan lahjoittamaan ilmaston hyväksi, WeForestille.

”Pre-owned tarjoaa mahdollisuuden ainutlaatuiseen tyyliin, jota et todennäköisesti löydä muualta. On hienoa, että vaatteeni saavat uuden elämän samalla kun itse saan hyvän syyn siivota vaatekaappini! Olen innoissani voidessani osallistua muodin kierrättämiseen kestävästi”, näyttelijä Omar Rudberg kommentoi.

Zalandon markkinointijohtaja Natalie Wills on innoissaan yhteistyöstä tähtien kanssa ja osallistuu itsekin Pre-owned -valikoiman kartoittamiseen.

”Työskenteleminen näiden isojen nimien rinnalla Ei draamaa -kampanjan toisessa vaiheessa on loistava tapa esitellä asiakkaillemme Pre-owned -valikoimaamme ja sen toimivuutta. Näyttelijöiden tapaan osallistun itsekin vaihtamalla myyntiin omia asujani Kööpenhaminan muotiviikolta, mukaan lukien muotia Zalando Sustainability Award -ehdokkaalta, Mother of Pearliltä”, Wills kertoo.

Osta, myy ja siivoa vaatekaappisi kestävästi Zalando Pre-ownedin avulla: TÄÄLLÄ

#ZalandoPreowned

@Zalando  

Tietoa Zalandosta Zalando (https://corporate.zalando.com) on Euroopan johtava muodin ja lifestyle-tuotteiden verkkokauppa ja verkkokauppa-alusta. Berliinissä vuonna 2008 perustettu Zalando tarjoaa muotia päästä varpaisiin noin 45 miljoonalle aktiiviselle asiakkaalle 23 markkina-alueella. Valikoimiimme kuuluu vaatteita, kenkiä, asusteita ja kosmetiikkaa. Merkkivalikoimaamme lukeutuvat sekä kansainvälisesti tunnetut nimet että paikalliset brändit. Zalandon verkkokauppa on kohtaamispaikka inspiraatiolle, innovaatiolle ja vuorovaikutukselle. Euroopan muodikkaimpana teknologiayhtiönä Zalando pyrkii kehittämään digitaalisia ratkaisuja tarjotakseen kokonaisvaltaisen muotielämyksen asiakkailleen, yhteistyökumppaneilleen sekä kaikille niille, jotka ovat muovaamassa Zalandon tarinaa. Tavoitteenamme on toimia muodin lähtöpisteenä ja kestävänä alustana, jolla on positiivinen nettovaikutus ihmisille ja maapallolle.