ELIXIA lanseeraa vaatemalliston

ELIXIA lanseeraa oman treenivaatemalliston elokuussa. SATS Clothing -nimeä kantava treenivaatemallisto on saatavilla 03.09.2021 alkaen kaikista ELIXIA-kuntokeskuksista. Vaatteet ovat korkealaatuisia, mukavat päällä ja sopivat kaikenlaiseen liikuntaan.

– ELIXIAn missiona on auttaa ihmisiä elämään aktiivisempaa ja terveellisempää elämää, ja kaikki tuotteemme ja palvelumme on kehitetty inspiroimaan ihmisiä liikunnalliseen elämäntapaan. SATS Clothing -vaatemallisto on kehitetty laatu ja toiminnallisuus edellä, mutta vaatteet ovat lisäksi myös kohtuullisen hintaisia, kertoo Silje Gargberg Ree, Nordic Director of Products & Retail.

Vaatemallisto sisältää 12 erilaista vaatekappaletta naisille, kuten treenitrikoita, alusvaatteita, treenitakkeja sekä urheilutoppeja ja t-paitoita. Myös miehille on saatavilla 9 vaatekappaletta (treenishortseja ja -housuja, alusvaatteita sekä t-paitoja). Vaatemallisto sopii kaikille, ja vaatteita on saatavilla koossa XS-XXL. Värivaihtoehtoina ovat musta, koralli, vaaleansininen sekä harmaa. Kaikki SATS Clothing -vaatteet ovat OEKO-TEX® -sertifioituja.

Lanseeraamalla oman vaatemalliston ELIXIA laajentaa korkealaatuisten harjoitteluun ja hyvinvointiin liittyvien tuotteiden ja palveluiden tarjontaa. ELIXIA on aiemmin lanseerannut oman ravitsemustuotteita sisältävän SATS Nutrition -tuotesarjan menestyksekkäästi.

SATS Clothing –vaatemallisto on myynnissä Suomen lisäksi SATS-kuntokeskuksissa Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.